FA Cup ti 17.01. klo 21:45

Wolves - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jürgen Kloppille luvassa lisää painajaisia FA Cupin puolella! Seuraavaksi kontataan Molineuxilla

Wolves isännöi surkeassa formissa taivaltavaa Liverpoolia FA Cupin uusintaottelussa Molineuxilla. Avausosassa päädyttiin tasapeliin ja Wolvesille olisi itse asiassa kuulunut jopa ottelusta voitto, mutta VAR-sekoilu vesitti Susien juhlat. Mennään eteenpäin, sanoi Jutilan Timo lumihangessa.

Julen Lopeteguin ensimetrit Wolvesin peräsimessä ovat sujuneet tulosten valossa kelvollisesti. Alla on Valioliigan putoamiskamppailussa pari tärkeää voittoa ja maaliverkkokin on alkanut vähitellen heilumaan. Lauantain West Ham-ottelussa onnistui jälleen joukkueen paras maalintekijä Daniel Podence.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Solly's two strikes! 🔥 @BrightonTools 📺


Millaisista poissaolotilanteista lähdetään tiistaihin? Wolves on ilman Diego Costaa, Chiquinhoa, Pedro Netoa, Sasa Kalajdzicia ja Boubacar Traoréa. Liverpoolilta on sivussa näillä näkymin Luis Díaz, Diogo Jota, Roberto Firmino, Darwin Núñez, Arthur ja Virgil van Dijk. Poolilla on siis kovan kaliiberin poissaoloja molemmissa päissä kenttää, mikä vaikeuttaa urakkaa entisestään.

Jürgen Kloppin poppoo oli lauantaina Brightonin karusellin kyydissä – 3-0-lukemat olisivat voineet mennä vieläkin rumemmiksi. Edellinen Valioliigapeli päättyi Brentfordin vieraana niin ikään ansaitusti tappiollisesti 3-1. Poolin sysipaskaan formiin kelpaa taas tarttua – lapulle lähtee Wolves +0,5! Mikään ei viittaa siihen, että Pool olisi tästä piristymässä ainakaan ennen sairastuvan huomattavaa tyhjenemistä.