Valioliiga la 16.09. klo 14:30

Wolves - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Selviääkö Liverpool kuivin jaloin? Kapteenin pelikielto jatkuu ja nyt sivussa on myös Englannin maajoukkuetähti!

Liverpool palaa maaottelutauolta vierasottelulla Wolvesia vastaan, mutta ei ole selvinnyt kolhuitta. Isäntien pelaajatilanne on erinomainen, mutta kauden alku on ollut kaksijakoinen. Wolves on parantanut avauskierroksen tappionsa jälkeen ja ollut erityisesti hyökkäyspäässä melko tehokas. Ennen maaottelutaukoa Crystal Palace oli Selhurst Parkin nurmella parempi susipaitojen ponnistelusta huolimatta, mutta toisella kierroksella kaatui Everton vieraissa. Onko Liverpoolille kunnollinen haaste luvassa?

*Nappaa 25€ ilmaisveto – toimintaohjeet vihjeen lopussa.

Kuten muistetaan, joukkueet kohtasivat alkuvuonna useita kertoja Englannin kentillä ja Wolves esitti aina Liverpoolia vastaan parastaan. Ottelut olivat äärimmäisen tasaisia helmikuussa Julen Lopeteguin miehistö tyrmäsi Liverpoolin kotinurmellaan numeoin 3–0. Vaikka viime kauden kamppailuilla ei sinänsä ole mitään merkitystä, on kiinnostavaa nähdä, millaisena trendi jatkuu.

Wolves

@Wolves
Relive the last time we hosted Liverpool 🙌

#WOLLIV | @MNEGlobal

Vieraiden pelaajatilanne ei ole ihanteellinen. Virgil van Dijk on edelleen pelikiellossa eikä Trent Alexander-Arnold pysty pelaamaan maaottelutauolla tulleen kolhun vuoksi. Sivussa on edelleen myös Thiago Alcantara. Loukkaantumisestaan toipuneen Ibrahima Konatén pelikunto on kysymysmerkki – tuskin ainakaan täyttä 90-minuuttista on luvassa. Darwin Nuñez on niin ikään pieni kysymysmerkki. Etenkään puolustajatilanne ei hyvältä vaikuta ja Liverpoolin osalta tämänsuuntaisista alakerran poissaoloista on hieman liikaa arveluttavia muistikuvia esimerkiksi viime kaudelta.

Kotijoukkueen poissaolijalista on huomattavasti lyhyempi – sivussa on yksi pelaaja. Joseph Hodge ei ole pelikunnossa, mikä ei Wolvesin kannalta maailmaa kaada. Betsivalinnaksi maistuu kotivoitto tai tasapeli -kohde, jolle on lähtökohtiin nähden melko herkullinen kertsi tarjolla.

Nappaa 25€ ilmaisveto Valioliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon Valioliiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.