Valioliiga la 04.02. klo 17:00

Wolves - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkaako superhankinta varjojen mailla? Liverpoolin pistemenetys haisee jopa 6800 kilometrin päässä!

Tämä parivaljakko on kohdannut toisensa tämän vuoden puolella jo kahesti Englannin cupin merkeissä. Ensimmäinen kamppailu Anfieldin nurmella päättyi 2–2-numeroihin, mikä poiki Molineuxilla pelatun uusinnan – Liverpool eteni jatkoon, mutta vain vaivoin. Vieraiden pelaajatilanne on edelleen haasteellinen ja tammikuussa tuli ainoastaan yksi hankinta. Kyseessä oli toki kovemman luokan lisäys, mutta ainakaan toistaiseksi meno ei ole järin lennokasta ollut.

Liverpool hankki ennen siirtorajan sulkeutumista ainoastaan Cody Gakpon PSV:stä. Toistaiseksi hollantilainen superlupaus on väläytellyt muutamaan otteeseen, mutta mitään erityistä mies ei vielä ole saanut aikaan. Seuraava näytön paikka on Julian Lopeteguin Wolvesia vastaan lauantaina. Vastuuta ainakin on jälleen luvassa – sen varmistaa Liverpoolin sairaslista, joka on yhä turhan pitkä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Ainakin Luis Díaz, Ibrahima Konaté, Diogo Jota, Roberto Firmino, Virgil van Dijk sekä Fábio Carvalho ovat sivussa vierailla. Jürgen Kloppilla riittää jälleen kerran kompromisseja tehtäväksi ja erityisesti puolustuspään osalta. Moni pitää Konatéa ja van Dijkia joukkueen laadukkaimpina toppareina, vaikka ensin mainittu ei vielä ole paikkaansa kyennyt – osin rikkonaisten kausien vuoksi – vakiinnuttamaan.

Wolves

@Wolves
January 2023 ✨

Six new players became part of the pack 🐺

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset tammikuussa FA Cupin puolella olivat todella viihdyttävää katseltavaa. Lopetegui onnistui erinomaisesti Wolvesin pelisuunnitelman luomisessa molemmilla kerroilla ja pelaajisto puolestaan sen toteutuksessa. Olisiko nyt isännille revanssia tarjolla? Anfieldin kamppailussa susilauma oli jopa lähempänä voittoa eikä tasapeli olisi ollut vääryys Liverpoolin 0–1-numeroin voittamassa uusinnassakaan.

Suuri kysymys vieraiden kannalta on, kuka ne maalit tekee? Syttyykö Gakpo vihdoin? Wolves on tiivis joukkue, josta pitkällä MM-tauolla ruoriin astunut Lopetegui on saanut parsittua esiin tulospotentiaalia. Isäntien sairastilanteessa ei ole muutoksia ja se pääsee vahvan kotiyleisönsä eteen Molineuxilla. Liverpoolin pistemenetys haisee Wolverhamptonista Kirkkonummelle saakka, joten pelivalinnaksi maistuu 1X-kohde (tuplamahdollisuus).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Double chance – 1X), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Double chance – 1X” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.