Valioliiga la 17.09. klo 14:30

Wolves - Manchester City

Konttaako Manchester City? Wolvesin matsit ovat vähämaalisimpia koko sarjassa!

Wolves kohtaa lauantaina Valioliigan merkeissä Manchester Cityn, jonka sensaatiomaisuus ei enää ole edes yllätys. Viimeksi torstaina todistettiin uskomatonta nousua maalin tappiolta voittoon sekä sellaisia yksilösuorituksia, ettei paremmasta väliä. Vaikka City on joukkue, joka voittaa heikollakin esityksellä, on pientä nuhaisuutta ollut viime aikoina havaittavissa.

Erling Haaland on Manchester Cityn kultapoika ja ykkösnimi tällä kaudella. Todella kovat olivat odotukset, mutta jo nyt norjalainen on jopa pystynyt ne ylittämään. Joukkue on pelannut poikkeuksellisesti pari europeliä peräkkäin. Viimeksi keskiviikkona saatiin ihastella ottelun loppupuolella kiriä maalin takaa 2–1-voittoon, ja millä suorituksilla. João Cancelo väläytti voittomaalissa monipuolisuuttaan ja keskitysten kirjasta löytyi tällä kertaa Luka Modric -tyylinen ulkosyrjäpallo. Upea syöttö tavoitti käsittämättömän tyylikkäästi palloon jalallaan kurottaneen Haalandin.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Toisaalta vedonlyönnissä pitää osata jättää hienot yksilösuoritukset taustalle ja tarkastella isompaa kuvaa. Toki Manchester City on edelleen maailman paras joukkue ja luo järkyttävästi maaliodottamaa lähes ottelussa kuin ottelussa, mutta viime aikoina on ollut nuhaisempaa. Esimerkiksi edellä mainittujen huippusuoritusten arvo tuntuisi vähäisemmältä, jos puhuttaisiin vaikkapa 6–0-maalista. Edellisessä Valioliiga-ottelussaan, josta aikaa on jo parisen viikkoa, joukkue vieraili Villa Parkilla. Ottelu oli Pep Guardiolan miehistöltä todella kesy ja lopulta ryhmä sai neljä vetoa maalia kohti, mutta ainoastaan yhden osuman – ottelu päätty numeroin 1–1.

Vaikka Wolvesilla ei ole tuloksellisesti mennyt kovin hyvin, on se yhdellä tilastolla koko sarjan paras. Bruno Lagen miehistö on päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa, kun ainoastaan neljästi on kuuden matsin otannalla kolissut omissa. Kolikon kääntöpuoli on toki, että joukkue on pelannut koko sarjan vähämaalisimmat ottelut ja tehnyt keskimäärin ainoastaan puolikkaan maalin matsia kohden. Voisiko Wolves kuitenkin olla sellainen joukkue, joka kykenisi piinaamaan Cityä ja pitämään numerot edes kohtuullisina?

Pelivalinnaksi maistuu, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia. Kotijoukkue lähtee otteluun todella puolustusvoittoisella taktiikalla, eikä se pääse maalipaikoilla monesti juhlimaan. Toisaalta Cityn tekeminen huippusuoritusten välissä on ollut hieman tukkoista, vaikka paikkoja on tullut liukuhihnalta. Maalinteko Wolvesia vastaan on kuitenkin selvästi keskimääräistä vaikeampaa, kun laitetaan Valioliigan keskikastin ryhmät tai jopa kaikki sarjan joukkueet rinnakkain.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Maalit yhteensä – alle 2,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,80 (2 x 2,40).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 480€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi vain 240€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Kertoimet ottelulleWolverhampton Wanderers FC - Manchester City FC17.09.2022

10 euroa pelirahaa