Valioliiga la 30.09. klo 17:00

Wolves - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Teurastus tuoksuu! Jatkuuko Manchester Cityn ylivoimainen dominanssi Valioliigassa?

Manchester City matkaa lauantaina Molineuxille Wolvesin vieraaksi. Isäntä on kontannut pahasti viime viikkoina ja aiemmin tällä viikolla joukkue sai lähtöpassit myös Englannin liigacupissa. Edellisissä Valioliiga-matseissaan joukkue on saanut käkeen Liverpoolilta ja onnistunut hakemaan pisteen Lutonilta, joten tuloksellisesti meno ei mairittele. Tulosten takaa voi nähdä huolestuttavia ennusmerkkejä. Silpooko City armottomasti susilauman puolustuksen?

*Tarjolla 25€ ilmaisveto! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta.

Vieraiden pelaajatilanne on hyvä. Toki pitkäaikaisloukkaantunut Kevin De Bruyne on sivussa, mutta lisäksi puuttuvat ainoastaan John Stones, Bernardo Silva sekä pelikiellossa oleva Rodri. City kärsi keskiviikkona tappion liigacupin kolmannella kierroksella Newcastlen vieraana, mutta tuoretta jalkaa riittää. Valioliigassa meno on vakuuttanut eikä ryhmällä ole tullut kuudessa ottelussa ensimmäistäkään pistemenetystä.

Isäntä pelasi oman liigacupin vääntönsä jo tiistaina, mutta siinä nähtiin jopa Cityn putoamista suurempi yllätys. Ipswich Town voitti Wolvesin kotonaan maalein 3–2 eikä tämä tulos varmasti tyydytä susipaitojen leirissä. Edelleen kokoonpanotilanne on isännillä hyvä, mutta City-laina Tommy Doyle ei saa pelata emoseuraansa vastaan ja Jean-Ricner Bellegarde sai suoran punaisen viime viikonloppuna 1–1-tasurissa Lutonia vastaan, mikä tietää pelikieltoa.

Wolvesin hyökkäyspelillinen trendi on ollut todella murheellinen. Joukkue on jopa selvähkösti ylisuorittanut suhteessa luomiinsa tilanteisiin viime aikoina. Kuten arvata saattaa, timanttista manchesterilaisnippua vastaan on entistäkin kuivempaa tonttien suhteen. Toisaalta Gary O’Neilin miehistö antaa vastustajien temmeltää liian halvalla ykkössektoriin, mistä muodostuu takuuvarmoja ongelmia Cityn kaltaista ryhmää vastaan.

Tässä ottelussa haisee vahvasti teurastus. Betsivalintana toimii vieraiden voitto vähintään kahdella osumalla (Manchester City -1,5). Kerroin on jopa yllättävän hyvä suhteessa siihen, että tämä on melko matalan riskin kohde – helposti himaan osastoa.

Nappaa 25€ ilmaisveto Valioliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon Valioliiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.