Valioliiga su 15.05. klo 16:00

Wolves - Norwich

Edes Teemu Pukki ei voi tyhjästä maaliksi muuttua – Norwichin tuskainen taival kohti putoamista jatkuu

Norwich on aseeton ja hengetön. Ajoittain joukkue on näyttänyt jopa luovuttaneelta, mutta ehkä se on vain niin reilusti Valioliiga-tason alapuolella, että sellainen kuva jää tällä hetkellä. Putoamisensa jo varmistanut joukkue on jäänyt neljässä edellisessä ottelussaan maaleitta ja saman kaavan jatkumista voisi pitää todennäköisenä – silti tälle saadaan peräti tuplapalautus betseissä. Wolvesia vastaan maalinteko ei ole helpoimmasta päästä muutenkaan, vaikka Manchester City sen toki sai viime viikolla siltä näyttämään.

Teemu Pukin aisaparin Adam Idahin putoaminen loppukaudeksi sairastuvalle jo helmikuussa oli jo itsessään suuri takaisku Dean Smithin miehistölle. Sittemmin saman kohtalon ovat kokeneet tärkeät Kenny McLean ja Joshua Sargent, mikä on automaattisesti pudottanut Pukin pelikaverien tason kelvottomaksi. Loppupeleissä suomalaisen erikoisosaamisen – viimeistelyn – hyödyntämiseen tarvittaisiin muutamia osaavia tukipelaajia. Nyt niitä ei ole. Neljä edellismatsia on mennyt kiikareilla ja viides on tulossa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Wolves hävisi viime viikonloppuna 5–1-numeroin Manchester Citylle Molineuxilla, mutta nyt vastassa on sarjan toinen ääripää. Norwich on nykykunnossaan melkeinpä mille tahansa joukkueelle pisteautomaatti, eikä joukkueen tällä erää viimeiselle Valioliiga-kaudelle taida millään ilveellä tulla positiivista loppua. Harmi sinänsä – hissiliike pääsarjan ja Mestaruussarjan välillä jatkuu. Sunnuntaina jo mainittujen pelaajien lisäksi telakalla ovat Ozan Kabak, Mathias Normann, Christoph Zimmermann sekä Andrew Omobamidele.

Isännän pelaajatilanne on selvästi parempi, kun sivussa ovat varmuudella ainoastaan Max Kilman, Nelson Semedo sekä Romain Saiss. Vaikka alakerrasta on muutama pelaaja sivussa, ei Norwich pääse tässäkään kamppailussa paikoille. Viimeksi joukkue hävisi Leicesterille vieraissa maalein 3–0 ja sitä ennen tuli tukkaan kotikentällä West Hamilta 0–4-lukemin. Pelivalintana sunnuntaille on siis jälleen, että vierailija jää maaleitta (Norwich alle 0,5).

Kertoimet ottelulleWolverhampton Wanderers FC - Norwich City FC15.05.2022

10 euroa pelirahaa