FA Cup su 09.01. klo 16:00

Wolves - Sheffield United

Blades pitkältä tauolta FA Cupiin!

Wolves tulee sunnuntaiseen FA Cupin matsiin täynnä itseluottamusta, sillä alla on kolmen pisteen ryöstö Unelmien Teatterista, Old Traffordilta. Sheffield United miehittää tällä hetkellä Championshipin keskikastia – joskin tuloskunto on tällä hetkellä todella hyvällä tolalla. Joukkue lähtee otteluun haastajana, muttei etukäteen lyötynä.

Molemmat joukkueet ovat joutuneet otteluperuutuksiin viime viikkoina. Wolves on pelannut tämän vuoden puolella juuri United-pelin, mutta Bladesilla on viime pelistä aikaa jo lähes kolme viikkoa. Wolvesin ottelut ovat olleet todella kuivia viime ajat: kahdeksassa viime ottelussa on tehty maksimissaan yksi maali. Joukkueella on kourallinen loukkaantumisia ja lisäksi Romain Saiss edustaa Afrikan kisoissa Marokkoa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sheffield Unitedilla on omat harminsa kokoonpanon suhteen, ja lisäksi lainamies Morgan Gibbs-White ei saa pelata omistajaseuraansa vastaan. Ennen pakotettua taukoaan joukkue otti Championshipissä neljä voittoa putkeen, mutta tällä hetkellä vire on tietysti arvoitus. Paul Heckingbottomin taktiikkaa ei liene vaikea arvailla – se on kaikella todennäköisyydellä varovainen.

Kun Wolves ei ole maaleilla juhlinut, lähdetään tässäkin ottelussa vähämaalisuudesta. Kahdeksan viime ottelua ovat olleet under 1.5 ja tähän yritetään under 2.5. Panos pidetään maltillisena, sillä ilmassa on lievää epävarmuutta vieraiden pitkän tauon vuoksi.

10 euroa pelirahaa