su 25.02. klo 15:30

Wolves - Sheffield United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Löylytys luvassa? Repaleinen vierailija on lähes varma putoaja!

Wolvesilla on luvassa yksi kauden paperilla helpommista kotikamppailuistaan, kun se ottaa sunnuntaina mittaa Sheffield Unitedista. Isäntien sairastupa on lähes tyhjä, kun vierailla puolestaan on lukuisia poissaoloja riesanaan – esimerkiksi tärkein hyökkääjä on sivussa. Kotijoukkue on pystynyt mukavasti uudistamaan pelaamistaan tälle kaudelle ja Gary O’Neilin miehistö on ollut roteva piikki jopa huippuseurojen lihassa. Esimerkiksi Chelsea ja vastikään viime viikonloppuna Tottenham ovat joutuneet West Midlandsista ponnistavalle miehistölle taipumaan.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkueella on toki tällä kaudella omat haasteensa ollut, mutta parissa edellisessä vieraskamppailussaan sekä Chelsean että Tottenhamin kaataneella miehistöllä on iskukykyä. Kenties uransa parasta jalkapalloa pelaava Matheus Cunha on tietysti sivussa aina maaliskuun loppupuolelle saakka, mutta Hwang-Hee Changin palattua parahiksi Afrikan mestaruuskisoista hätä ei ole suuri. Cunha on ainoa pelaaja sivussa Wolves-kokoonpanosta.

Vierailija on sarjajumbo, joka voidaan jo tässä vaiheessa katsoa melko todennäköiseksi putoajaksi. Max Lowe, Rhys Norrington-Davies, Chris Basham, Ben Brereton Diaz, John Egan, Daniel Jebbison sekä suurella todennäköisyydellä tärkein hyökkääjä Cameron Archer ja laitapuolustaja George Baldock ovat kaikki sivussa loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi kokoonpanosta puuttuu pelikiellossa oleva Mason Holgate.

Peräti neljä viidestä viimeisimmästä kilpailullisesta kamppailustaan hävinnyt Sheffield on Wolverhamptonin vierailulla todella ahtaalla jo pahasti repaleisen kokoonpanonsa ansiosta. Kun vastassa on suurseuroja viime aikoina pilkannut isäntä, voi vieraiden urakasta povata vähintäänkin haastavaa. Uhmapelaajat uskoo Wolvesin tekevän tarvittavan ja nappaavan voiton vähintään kahdella maalilla (Tasoitus – Wolves -1,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.