Valioliiga la 11.11. klo 14:30

Wolves - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karmea tilanne! Kaatavatko häiriintyneen konttauksen tuomat pelikiellot ja loukkaantumiset Tottenhamin alkuunsa?

Wolves isännöi lauantain ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa Tottenhamia, jonka taika katkesi maanantaina kuin seinään. Pari ulosajoa Chelseaa vastaan poikii kaksi pelikieltoa eivätkä kehnot uutiset pelaajarintamalla siihen jää. Susilauma saa nyt reilusti ylimääräistä etua kotikamppailuun, jonka pitäisi odotusten puolesta olla yksi kauden haastavimmista. Isäntien sairastuvalla on muutama hassu nimi ja se saa lähes parhaan mahdollisen miehistönsä jalkeille.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ arvoinen kierrätysvapaa ilmaisveto.

Tottenham konttasi viime maanantaina kotiottelussaan Chelseaa vastaan maalein 1–4, mutta huonot uutiset eivät jää siihen. Christian Romero katseli Lontoon paikallisessa suoraa punaista ja on lauantaina pelikiellossa kahden keltaisen kautta samaan väriin päätyneen Destiny Udogien tavoin. Tilanteesta erityisen haastavan tekee se, että alakerrasta ovat poissa myös Micky van de Ven, Ben Davies sekä koko loppukauden sivussa oleva Ivan Perisic. Lisäksi laitapelaaja Ryan Sessegnon on telakalla, kuten myös hyökkäyspään syömähampaat Richarlison ja James Maddison.

Wolves

@Wolves
The Wolves family 🐺

Gary O'Neil on building the correct culture at the club 🎙

Yhtäkkiä Tottenham ei vaikutakaan niin vahvalta kuin ennen maanantain ottelua, joka poiki karmean tappion lisäksi sekä pelikieltoja että loukkantumisia. Kotijoukkue Wolves on kaikessa hiljaisuudessa pelannut mukavasti varsinkin kotonaan. Ennen edellistä maaottelutaukoa kaatui sensaatiomaisesti Manchester City ja sen jälkeen on tullut vahvat tasapelipisteet Aston Villaa sekä Newcastlea vastaan. Sivussa ovat ainoastaan Joseph Hodge, Pedro Neto sekä Hugo Bueno.

On sanommattakin selvää, että Ange Posteoglou joutuu Tottenham-uransa vaikempaan paikkaan tähän saakka peluutuksen suhteen. Kompromisseja nähdään varmasti ja näyttöpaikkoja tulee tavallisesta poikkeaville pelaajille huomattavasti. Erityisesti alakerran suhteen pohjoislontoolaiset ovat kuitenkin itselleen tämän pedanneet ja nyt katsotaan, kestääkö kantti. Jos jotain pitäisi veikata, ei välttämättä kestä.

Wolves on ollut tehokas ja pystynyt etenkin kotonaan luomaan myös tontteja. Tottenhamia vastaan tekopaikkoja saattaa tarjoutua lähtökohdista johtuen tavallisia odotuksia selvästi enemmän. Jos isännän oma pää pysyy kasassa ja esimerkiksi Heung-Min Son saadaan kuriin, tuoksuu tässä vahva kotivoiton mahdollisuus. Betsit isketään tasapeli ei vetoa -markkinassa susipaidoille.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Tasan ei vetoa – Wolves kertoimella 2,28.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.