Valioliiga to 10.03. klo 21:30

Wolves - Watford

Roy Hodgsonilla on kosolti laatua sivussa hyökkäyspäässä, mutta myös Wolves on ollut tehoton

Isäntä on jäänyt kahdessa edellisessä ottelussaan maaleitta, eikä kolmen ottelun tappioputki ole tehnyt hyvää joukkueen eurohaaveille. Watford on ollut hiljattain yllättävän pirteä, eikä isäntä pääse tulevassakaan kamppailussa pisteensyrjään kiinni ilman taistelua. Vierailla on kokoonpanonsa osalta enemmän kysymysmerkkejä.

Watford laukoi viikonloppuna kaksi maalia Arsenalin verkkoon ja tarjoili kelvollisen taistelun, vaikka taipuikin lopulta 2–3-numeroin. Tulevassa ottelussa Nicolas Nkouloun lisäksi sivussa saattavat ovat myös Jeremy Ngakia, William Troost-Ekong sekä Ismaila Sarr. Joshua Kingin pelikunto on pieni kysymysmerkki, mutta todennäköisesti mies on ainakin kokoonpanossa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Wolvesin ainoa merkittävä loukkaantuminen on Nelson Semedolla, mutta pelillisiä huolia joukkueella on enemmän. Kahdessa edellisessä ottelussaan joukkue on jäänyt kokonaan maaleitta West Hamia sekä Crystal Palacea vastaan. Tehotonta tekemistä kuvastaa, että joukkue on kyllä saanut muutamia laadukkaitakin paikkoja – sisään ei vain mene mistään.

Tulevaan kamppailuun pelivalintana eniten kiinnostaa alhainen maalimääriä. Kupongille lähtee alle 2,5 maalia -kohde. Vierailla Sarrin sekä kumppanien poissaolot eivät ainakaan edesauta maalintekopotentiaalia ja esimerkiksi senegalilaisen puuttuminen vähentää laatua hyökkäyskolmanneksella merkittävästi. Toisaalta myös kotijoukkue on tuskaillut rankasti maalintekonsa kanssa.

10 euroa pelirahaa