Valioliiga la 20.11. klo 17:00

Wolves - West Ham

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wolves ja West Ham tarjoavat lukitsevat sarvensa tasaväkisessä kärkipään taistelussa!

Yksi Valioliigakierroksen ennakkoon tasaisimmista peleistä nähdään Wolvesin ja West Hamin välillä. Joukkueet majailevat sarjataulukossa sijoilla 3. & 8. joten voisi väittää, että molempien kaudet ovat alkaneet hyvin.

Wolvesilla ei ole tapahtunut mitään uutta kp-rintamalla ja West Hamilla on tietojen mukaan ainoastaan Angelo Ogbonna sivussa pelistä. Ei paha, mutta vanha kunnon “pikakiituri” Craig Dawson nähdään avarissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Mitä tulee itse otteluun, niin tulee peli olemaan enimmäkseen tasaista asemasotaa, mutta pelin suunta vaihtuu molemmilla jengeillä todella nopeasti.

Wolves

@Wolves
Raul Jimenez: Code Red

Coming to @BBCiPlayer tomorrow.

🔴🎬

Molemmilla joukkueilla on selkeä ajatus siitä miten pelata ja voisi kuvitella molempien joukkueiden kykenevän luomaan ainakin maalin verran odottamaa lopulta. Ei välttämättä open-play, mutta erikoistilannemaali ei olisi yllätys.

Lapulle tarttuu tästä pelistä pidemmittä puheitta BTTS – kyllä vaihtoehto. Tätä tipsiä vihjattiin jo aiemmin Vakioveikkaus videossa.

Videon löydät tästä alapuolelta. Muista tilaa Uhmapelaajien YouTube kanava, niin ehdit peleihin ajoissa mukaan.