ma 05.04. klo 22:15

Wolves - West Ham

Jatkuuko West Hamin lentokeli Valioliigassa? Wolves-tykkejä yhä sairastuvalla!

Wolves saa vieraakseen nälkäisesti ennen maaottelutaukoa Valioliigan viitospaikalla esiintyneen West Hamin. Tällä hetkellä lontoolaisten sijoitus on jaettu viides, mutta sillä on ottelu kuluvalla kierroksella kirineitä Liverpoolia ja Tottenhamia vähemmän pelattuna. Iso kamppailu on siis tiedossa vasarapaitojen näkökulmasta.

West Hamin loukkaantumisosastolta kuuluu pitkästä aikaa positiivista, kun Arthur Masuaku vaikuttaisi olevan pitkän loukkaantumisen jälkeen käytettävissä. Maalivahti Darren Randolphin ohella Angelo Ogbonna sekä Andri Jarmolenko ovat kuitenkin sivussa. Isännilläkään ei ole suuria muutoksia tauon aikana tapahtunut, sillä Daniel Podencen ja Fernando Marcalin pelaaminen on yhä epävarmaa, eikä Raul Jimenez ole vieläkään kuntoutunut päävammastaan.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Kuten sanottu, West Ham oli ennen taukoa nälkäinen, halukas ja pelasi omaa systeemiään erinomaisesti. Tällä kaudella on nähty kenties parasta Hammersia David Moyesin alaisuudessa, mikä on ollut sinänsä hienoa. Potentiaalia ryhmällä on nähty lähihistoriassa aiemminkin, mutta yksi loppukauden kiinnostavimmista aspekteista onkin, pystyykö West Ham lopulta lunastamaan.

Kauden ensimmäisessä keskinäisessä West Ham löylytti susilaumaa peräti 4–0-lukemin. Wolves on kuitenkin kauden edetessä hieman parantanut otteitaan, eikä se enää ole missään tapauksessa yhtä lapanen kuin alkukaudella. Ennen taukoa Nuno Espirito Santon joukoilla oli kuitenkin käynnissä jälleen hieman heikompi jakso, kun se pelasi neljä perättäistä ottelua voitoitta.

Maanantain kamppailussa West Hamille on jaossa tärkeämpiä pisteitä kuin isännille. Joukkue on myös ollut pitkään selvästi kotijoukkuetta vakuuttavammassa vireessä. Vieraita vastaan maalinteko on ollut viime aikoina haaste kovemmillekin joukkueille, joten Jimenezin ja todennäköisesti myös Podencen yhä puuttuessa kokoonpanosta, Wolvesin maalinteon varaan ei voi paljoa laskea. Siirtorajalla saapuneen Willian Josen piti tuoda Wolverhamptoniin tehoja, jotka ovat toistaiseksi loistaneet tyystin poissaolollaan. Pelivalinnaksi nostetaan vierasvoitto tasapeli ei vetoa -mallisena.