la 06.04. klo 17:00

Wolves - West Ham

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Älä haksahda West Hamiin! Odottaako David Moyesin suojatteja hukkareissu hukkaluolaan?

Valioliigan todella tasaisessa keskikastissa kohtaavat lauantaina Wolves ja West Ham. David Moyesin käskyttämä Hammers johtaa Susipaitoja vain kolmella pisteellä eli Wolves voisi voitolla nousta jo tasoihin. Gary O’Neilin miehistöllä on muutenkin ottelu vähemmän pelattuna eli tilanne näyttää isäntien osalta kohtuullisen lupaavalta.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit pelata Wolvesia ilman riskiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

West Hamin korkea sijoitus on tietyllä tavalla silmänlumetta. Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut tällä kaudella jopa varsin karmaisevaa, kun omissa on soinut peräti 55 kertaa eikä tässä lukemassa ole oikeastaan edes epäonnea. West Ham on päässyt eurotaistoon lähinnä hyökkäyspään talismaaniensa, kuten Jarrod Bowenin ja Mohammed Kudusin ansiosta.


Wolves joutuu antamaan lauantaina tasoitusta kokoonpanonsa osalta, sillä Pedro Neto ja Hwang Hee-chan eivät ole pelikunnossa. Jean-Ricner Bellegarde sekä Craig Dawson ovat kuntotesteissä matsipäivänä. West Hamilta on sivussa ykköskassari Alphonse Areola. Nayef Aguerdin tilanne on noin 50-50.

Betseissä kiinnostaa pääasiassa kotimenestys. Neton ja Hwangin poissaolot eivät ole tietenkään mieluisia Wolves-mielisille kannattajille saati betsaajille, mutta hieman liikaa tällä hetkellä kuitenkin tarjotaan markkinoilla isännille. Varmistellaan tasuri pois ja isketään vähän alta medium-panoksella Wolvesia.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto 1X2 Wolves ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.