la 20.11. klo 17:00

Wolves - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

West Ham kaatoi hienosti Liverpoolin, mutta seuraavakin haastaja tuottaa päänvaivaa!

Wolves isännöi West Hamia, kun joukkueet palaavat lauantaina maaottelutauolta. Vierailija pääsee tulevaan otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan, mutta isäntienkään tilanne ei ole pelaajiston osalta huonontunut. Susilauman pelaaminen on parantunut kauden edetessä ja ennen taukoa sillä oli menossa erinomainen vaihe Valioliigassa.

Viimeisessä ottelussaan ennen maaottelutaukoa Liverpoolin kaatanut West Ham nousi 3–2-kotivoittonsa turvin yksinään kolmannelle sijalle sarjassa. David Moyesin ryhmän nousukiidon jatkuminen erinomaisen edellissesongin jälkeen on ollut yksi kauden positiivisimmista ilmiöistä. Vastuunkantajia on löytynyt laajalti ja kovia päänahkoja tuntuu tulevan kierros toisensa perään. Wolves on kuitenkin joukkueelle kova haaste, sillä kaksi edellistä otteluaan kotonaan Molineuxilla voittanut ryhmä oli todella vahvassa vedossa ennen maaottelutaukoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka isäntä hävisi Crystal Palacen vieraana 2–0-numeroin juuri ennen huilia, oli se ennen sitä jäätävässä vedossa suhteessa alkukauteen. Bruno Lage on taustavoimineen keskittänyt energiaa oikeisiin asioihin, sillä kuuden kamppailun otannalla susipaidoille on kertynyt pisteitä viidessä ottelussa yhden tasapelin ja neljän voiton kautta. Kotijoukkueen loukkaantumistilanteessa ei ole muutoksia ja sivussa ovat edelleen Fernando Marcal, Hugo Bueno, Jonny Castro sekä Pedro Neto ja Yerson Mosquera.

Hyökkäyspäässä Wolvesin Raul Jimenezille on löytynyt tutkapariksi Hee-Chan Hwang, joka on ihastuttanut iskemällä jo neljä osumaa kahdeksassa pelaamassaan Valioliigan ottelussa. Eteläkorealainen onnistui myös maaottelutauolla ja on ollut omalta osaltaan johdattamassa maataan kohti Qatarin MM-kisoja. Viiden ottelun kuntopuntarilla Wolves on viidennellä sijalla keräämillään kymmenellä pisteellä. Vierailija on saalistanut samalla otannalla 12 pistettä, jotka oikeuttavat tilaston toiseen sijaan.

West Hamin odotetaan saavan Declan Ricen vahvuuteensa, vaikka tämä joutui sairastumisen vuoksi vetäytymään Englannin maajoukkueesta sarjatauolla. Joukkueen johtohahmon kuntoutuminen on Moyesille ja kumppaneille huojentava uutinen ja ainoastaan Angelo Ogbonna on joukkueen kokoonpanosta sivussa Wolvesia vastaan.

Isäntä on löytänyt viime aikoina tehoja etenkin kotikentällään ja maalipaikkoja se saa väistämättä myös sarjakolmosta vastaan. Maalintekotehokkuus Wolvesilla on parantunut selvästi alkukaudesta, mikä on myös taannut sille hyvin pisteitä. Tämä ei missään tapauksessa ole läpihuutojuttu West Hamille ja pelivalinnaksi otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa (BTS), jolle saadaan vielä ottelupäivänäkin erinomainen kerroin.