pe 10.08. klo 14:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

World Open: Jack Lisowski-Mark Williams | Elämänsä kunnossa oleva nuori englantilainen kovassa paikassa

Snookerkausi on pyörähtänyt toden teolla käyntiin, ja meneillään on kauden toinen rankingturnaus, Kiinassa pelattava World Open. Turnauksen yksi mielenkiintoisimmista puolivälieräotteluista on loistavan alun kaudelleen saaneen englantilaisen Jack Lisowskin (maailmanlista 24) ja walesilaisen hallitsevan maailmanmestarin, Mark Williamsin (maailmanlista 3) kohtaaminen.
Lisowski on jo usean kauden ajan väläytellyt hyvää osaamistaan ja potentiaaliaan olla maailman top 10 ellei jopa top 5 snookerin pelaaja, ja viime kauden hyvät esitykset ovat saaneet jatkoa. Lisowski saavutti heti kauden ensimmäisessä rankingturnauksessa finaalipaikan loistavilla otteilla, mutta australian snookerylpeys, Neil Robertson veti finaalissa pidemmän korren pitkälti kokemuksensa ansiosta. Lisowskia voidaan täysin ansaitusti pitää alkukauden parhaana pelaajana, englantilainen on voittanut kymmenen yhdestätoista pelaamastaan ottelusta ja freimisuhdekin on murskaava: 47 voitettua vain 17 hävittyä vastaan. Lisowskin pelistä on todella vaikea löytää heikkouksia tällä hetkellä. Aiempina kausina miehen otteissa tiukoissa paikoissa on näkynyt hermostuneisuutta, mutta tämän kauden Lisowskilla ei päästä jää mikään kiinni. Lisowski voitti neljännesvälieräottelussaan maanmiehensä Kyren Wilsonin lukemin 5-4 oltuaan jo 2-4 tappiolla.
Williams voitti viime keväänä snookerkauden päättävän MM-turnauksen ja sinetöi uransa kolmannen maailmanmestaruuden. Williams oli koko 2017-2018 kauden vakuuttava lukuunottamatta Champions League kiertuetta. Hallisevan maailmanmestarin uuden kauden alku on toki kulkenut tuloksellisesti hyvin, mutta peli on ollut kaikkea muuta kuin kuosissa. Williamsin breikinrakentelu on yskinyt, ja helppoja ohilyöntejä tulee paljon tavanomaista enemmän. Williams hävisi heti kauden ensimmäisessä rankingturnauksessa, Riga Mastersissa, toisen kierroksen ottelunsa Young Zhangille, joka ei missään nimessä ole lähellekään saman tasoinen pelaaja mitä Williams edes heikompina päivinään on. Williamsin tie World Openin puolivälieriin on todella tuskaisen turnauksen alun jälkeen sujunut hyvin, 5-1 voitto Joe Perrystä sekä 5-2 voitto Ben Woollastonista ovat jo melko lähellä miehen oikeaa tasoa.
Williams on hienoinen ennakkosuosikki otteluun, mutta todella kovavireistä Lisowskia ei kannattaisi aliarvioida. Lapulle kelpaa mainiosti Lisowskin häviö maksimissaan yhdellä framella, sekä pienemmällä panostuksella suora voitto.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ