pe 29.03. klo 17:00

Wrexham - Mansfield

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Raju nousukamppailu Wrexhamissa – kenraaliharjoituksen laatu ratkaisee vetovalinnan!

Yksi pitkäperjantain kiimaisimpia jalitsupelejä on League Twon kiivas nousukamppailu, jossa median nykyinen lellikkijoukkue Wrexham isännöi sarjakärki Mansfieldiä. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä kiinni suorassa nousussa, mutta jokainen ottelu on tässä vaiheessa kautta tärkeä, eikä pisteitä pudoteta mistään hinnasta. Wrexhamille nousu olisi toteutuessaan jo toinen perättäinen.

Wrexham toipui hieman yllättävästä kotitappiosta Tranmerelle, ja haki viime viikonloppuna vieraspisteet Grimsbyltä vakuuttavaan tyyliin – peli oli paketissa jo avausjakson lopulla. Sarjan kärki on melko tasainen, eikä mikään joukkue voi todellakaan vielä tuulettaa sarjanousun puolesta. Tom O’Connor ja James McClean ovat molemmat käytettävissä, mikä tietää hyviä asioita isäntien keskikentälle – aivan täysin terve ei miehistö kuitenkaan ole.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mansfield hallitsi kotiottelua sarjan pohjalla rämpivää Colchesteria vastaan, muttei onnistunut kääntämään ottelua voitoksi asti. Joukkue on kärsinyt viime kierroksilla pistemenetyksistä, ja tämä saa varmasti kannattajissa levottomuutta aikaan. Myös vierailla on pari poissaoloa harminaan, mutta mitään suurempaa katastrofia ei kokoonpanopuolella ole. Isoin haaste on stabilisoida peliesitykset ja kairata nousuun vaadittavat pisteet.

Wrexhamin kenraaliharjoitus tätä ottelua varten oli sen verran vakuuttavampi, että matsiin on vedoissa lähdettävä kotivoitto edellä. Kerroin on suorastaan mairea, kun sitä ei varmistele tasoitusvedolla. Wrexham näyttää nousijalta – keväällä voi hyvinkin kaikua kutsu League Oneen.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.