PDC to 05.05. klo 21:10

Wright P. - Anderson G.

Wrightin peruspeli riittää tasoitukseen

Dartsin Premier League palaa tänään, torstaina Glasgowiin. Lähes 15 000 kapasiteetin omaava OVO Arena täyttyy tänään janoisista tikkafaneista, kun maailman kahdeksan parasta heittäjää kohtaavat Premier Leaguen kolmannentoista iltaman parissa. Tilanne ennen Glasgowin kisoja on tiukka. Kärjessä on Johnny Clayton 29 pisteellä perässään tasapisteissä olevat Michael van Gerwen ja James Wade.

Taulukon neljänneltä sijalta löytyvä Peter Wright saa illan avauskierroksen ottelussaan vastaansa Gary Andersonin. Andersonilla on tällä hetkellä vain seitsemän pistettä, ja hän pitääkin hallussaan Premier Leaguen jumbosijaa. Anderson saa vastaansa maailman ykkösnimen, joka ei ole viime aikoina heittänyt omalla tasollaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Wrightin on pakko herätä. Herra on voittanut vasta yhden iltaman, kun kärkimiehet ovat hoitaneet nimiinsä jo kolme. Wrightin takaa löytyy erittäin nälkäiset Joe Cullen ja Gerwyn Price, joten mikäli finaalieventtiin on halu, on voittoja pakko alkaa tippumaan.

Onneksi illan vastustaja ei ole esiintynyt edukseen. Wright pääsee aloittamaan ottelun, ja täten yhdellä murrolla vihjeen tasoitus on plakkarissa. Luotetaan Wrightin rutiininomaiseen tekemiseen, ja vaikka fantastista peliä ei nähtäisikään, on Wrightin peruspeli riittävän hyvää Andersonin päihittämiseen.

10 euroa pelirahaa