PDC pe 13.01. klo 19:00

Wright P. - Cross R.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Peter Wright ongelmissa! Cross loistokertoimella lapulle!

Peter Wright ja Rob Cross selviytyivät Dartsin Bahrainin Masters -turnauksen avausotteluistaan torstaina kunnialla. Cross voitti Nitin Kumarin lukemin 6-2 naputtaen taululle peräti 95 pisteen kolmen tikan keskiarvon. Wright puolestaan voitti Toru Suzukin lukemin 6-3, 94 pisteen kolmen tikan keskiarvolla.

Wright – joka tunnetaan myös nimellä Snakebite – ei ole ollut enään yhtä kovassa vireessä, kuin vuoden 2022 alussa. Herra oli kovissa ongelmissa mestaruuskisoissa, joissa Wright putosi jo toisessa ottelussaan. Muissakaan turnauksissa ei ole kulkenut aivan toivottavalla tavalla.

Cross puolestaan on parantanut otteitaan jatkuvasti, ja herra on pelannut jopa yllättävän kovalla tasolla. Crossin tie mestaruuskisoissa päättyi kolmanteen otteluun, mutta minkäs teet, kun vastustaja heittää yli sadan pisteen kolmen tikan keskiarvon. Cross pysyi scoraamisessa mukana, mutta Chris Dobey vei pidemmän korren. Crossin otteita on kuitenkin jatkuvasti kuvastanut varmaotteinen heittäminen, joka Wrightilta on puuttunut kokonaan.

Crossille saa loistokerrointa illan otteluun, joka napataan lapulle Mobilebetiltä. Alla olevan tarjouksen ohjeiden avulla saat lunastettua kyseisen kertoimen käytännössä tuplana!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Cross R. kertoimella 1.95.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1.95 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.