PDC ti 27.12. klo 23:45

Wright - Huybrechts

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Snakebite ja Hurricane molemmat hieman talviterässä – junnausta ja eräoveria luvassa!

Sekä Peter Wright että Kim Huybrechts selvisivät avausotteluistaan MM-kisoissa puhtaalla pelillä. Tämä onkin molemmille kisoissa ensimmäinen tositesti, ja toinen joutuu jättämään tämän matsin jälkeen leikin kesken. Wright on luonnollisesti maailmanlistan kakkosena matsiin jättisuosikki, mutta eipä belgialainen Huybrechts mikään hanttimies ole hänkään.

Wright pisti omassa ottelussaan Michael Mansellin nippuun vaivoitta. Tähän riitti perussuoritus reilun 88 pisteen keskiarvolla. Snakebite ei ehkä ole aivan parhaimmillaan tällä hetkellä, vaikka mies hallitseva maailmanmestari onkin. Joka tapauksessa miehen rutiini näissä ympyröissä on suunnaton, ja Ally Pallyn hornankattilassa se tunnetusti auttaa paljonkin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

WELT

@welt
Kim Huybrechts beendet das südafrikanische WM-Märchen to.welt.de/7M1YoET

Huybrechtsille riitti hyvinkin keskinkertainen suoritus tälle kierrokselle selviämiseen, sillä vastassa ollut Grant Sampson oli melko lailla vastaantulija, vaikka belgialainen missasikin alussa breikkipaikkojaan. Lopulta voittajasta ei ollut epäselvyyttä, ja nähtiinpä Hurricanelta luokkaakin 154 pisteen checkoutin muodossa. On selvää, että Wrightiä vastaan käsi ei saa tutista.

Wright on oikeutettu suosikki, mutta voittaja- ja tasoitusmarkkinoista ei löydy tyydyttävää kerrointa. Sen sijaan tämä matsi saattaa olla pitkänsorttinen, sillä kumpikaan ei nyt mitään tappamisen meininkiä ole näyttänyt viime aikoina. Eräoverissa on hyvä maistuvuus, joten tällä mennään. Ja Mobilebetiltä uudet asiakkaat saavat lisäkulmaa vetoonsa runsaalla kädellä!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle yli 5.5 erää kertoimella 2,08.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,08 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.