PDC ti 19.07. klo 23:00

Wright P. - Ratajski K.

Maailman kärkinimi Wright vahvoilla Ratajskia vastaan Dartsin World Matchplay -turnauksessa

Dartsin World Matchplay -turnauksen päivän kolmannessa ottelussa nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun maailman ykkösnimi Peter Wright saa vastaansa puolalaisen Krzysztof Ratajskin. Herrat kohtaavat klo: 23:00 alkavassa ottelussa, joka pelataan paras 21:stä -formaatilla. Wright on tietysti suuri ennakkosuosikki, sillä herra on ollut todella kovassa vireessä viime aikoina.

Ottelussa kohtaavilla pelaajilla on pieniä eroja heittämisen kanssa. Ratajski ei pysty keskiarvolta läheskään yhtä kovaan scoreemiseen, mihin Wright on kykeneväinen. Ratajski on kuitenkin tuplissa äärimmäisen kova, mistä kertoo puolalaisen 45.45% lopetusprosentti. Korkeimmissa lopetuksissa on kuitenkin selviä eroja, sillä Wrightilla viime aikojen otteluista se on 157, kun Ratajskilla puolestaan vain 90.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Wrightin formiin palaaminen on ollut hienoa katseltavaa. Herran kolmen tikan keskiarvo on selvässä nousussa, joka on hienoa nähdä, sillä voitettuaan edellisvuoden mestaruuskilpailut, ei alkuvuosi lähtenytkään rullaamaan aivan toivotulla tavalla. Toki Wright nappasi myös maailman kärkipaikan Gerwyn Priceltä, vaikkakaan peli ei ajoittain näyttänyt läheskään maailman kärkiheittäjän pelaamiselta.

Wrightin tason katto on selvästi korkeammalla, kuin Ratajskilla. Puolalaisen taso on pysynyt melko samassa viime aikoina, eikä Ratajski ole onnistunut nappaamaan kovinkaan isoja voittoja. Lapulle napataan tällä kertaa korkeampaa lopputulosta Wrightilta. Mikäli “Pete” on iskussa, voi Pete löytää helpostikin korkeita lopetuksia, mihin niissä yleensäkin heikosti suorituva Ratajski ei välttämättä pysty.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa