PDC to 21.07. klo 22:10

Wright P. - Van den Bergh D.

Eteneekö Wright välieriin? Loistokerrointa maailman ykkösnimelle!

Illan ensimmäisessä puolivälieräottelussa Dartsin World Matchplay -turnauksessa maailman ykkösmies Peter Wright saa vastaansa Dimitri Van den Berghin. Belgialainen on kovan haasteen edessä, sillä Wrightin viime aikojen vire on ollut hyvä. Wright ei ole pystynyt vuoden 2021 lopun kaltaisiin suorituksiin, mutta pelaa edelleen järjettömän kovalla tasolla. Wright on selvä ennakkosuosikki otteluun, ja herralle saakin loistokerrointa.

Puolivälierät pelataan paras 31:stä legistä -formaatilla, mikä tarkoittaa sitä, että voittajan on hoidettava 16 legiä itselleen. Tämän kaltaisissa isoissa otteluissa lavalla suuressa merkityksessä on juurikin kokemus, jota Peter Wrightilta ei tosiaankaan puutu. Van den Bergh on vielä todella nuori pelaaja, ja vaikka hänkin on jo lavoja ehtinyt kiertämään, ei Antwerpista kotoisin olevan belgialaisen kokemus vastaa millään tasolla Wrightia.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Snakebite -nimellä pelaava Wright on äärimmäisen kokonaisvaltainen ja vahva pelaaja. Herran formi on myös huomattavasti parempi, kuin Van den Berghin, joka on hävinnyt viime aikoina myös todella heikoille vastustajille. PC-turnaukset eivät van Den Berghillä ole menneet kovinkaan vahvasti, kun puolestaan Wright on lähes joka kerta kamppailemassa turnauksien viimeisissä vaiheissa.

Wrightin kokemus sekä heittotaito puhuu. Herralle tarjottava kerroin on liian suuri ohitettavaksi.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa