UHMAPELAAJAT to 10.02. klo 21:10

Wright P. - van Gerwen M.

Wright ja van Gerwen korkkaavat Premier Leaguen torstai-illan tikanheitot

Jälleen lentää tikat, ja läikkyy kalja, kun torstai-iltaan piristystä tuo Dartsin puolella Premier League. Illan sessiot aloittaa oikea superottelu, missä maailmanlistan kakkossijalta löytyvä Peter “Snakebite” Wright kohtaa kolmossijalta löytyvän Michael van Gerwenin. Ottelu alkaa klo: 21:10, ja se pelataan paras 11 -formaatilla. Tämä tarkoittaa sitä, että 6 legiä ensimmäisenä voittava, vie koko ottelun nimiinsä.

van Gerweniin ladattiin hurjat odotukset vuoden 2021 lopulla ennen World Darts Championship -turnausta. Hollantilainen sairastui kuitenkin koronavirukseen, ja joutui keskeyttämään turnauksen. Tämän illan vastustajansa Wright pysyi terveenä ja nappasi koko roskan voiton van Gerwenin edestä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

On sanomattakin selvää, että Wright on ollut hurjassa iskussa viime aikoina. Mies jatkoi siitä mihin vuoden 2021 lopetti, ja voitti heti vuoden 2022 alkuun Players Championship 2 -turnauksen. Alkuvuoden ensimmäistä areenatason turnausta Wright ei onnistunut voittamaan, sillä Joe Cullen löysi jostain supervireen, ja voitti The Mastersit täysin puskista.

Wrightin heitto on ollut häikäisevää katseltavaa. Samaa ei voi valitettavasti sanoa hollantilaisesta, joka on näyttänyt ajoittain jopa hieman epävireiseltä. van Gerwenin voitot ovat olleet hyvin hilkulla, ja pelaaja on myös kärsinyt erittäin harmittavia tappiota selvästi itseään heikommille pelaajille. Tasaisuus puuttuu, ja sitä jos jotain tarvitaan ottelussa Peter Wrightia vastaan.

 

10 euroa pelirahaa