PDC ti 15.11. klo 23:15

Wright P. - Aspinall N.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oho! Wrightille loistavaa kerrointa Aspinallia vastaan!

Dartsin Grand Slam jatkuu viimeisillä lohkovaiheen otteluilla tänään tiistaina. Yksi illan mielenkiintoisimmista otteluista on Peter Wrightin ja Nathan Aspinallin välinen ottelu, joka alkaa klo. 23:15. Wright on lohkoissa selvästi vahvemmalla asemalla, sillä herra voitti molemmat kaksi ensimmäistä otteluaan. Aspinall hävisi Alan Soutarille, jonka Wright voitti lukemin 5-4.

Maailmanlistan kakkospaikkaa hallussaan pitävä Wright on pelannut turnauksessa hyvin, ja ilman suurempia ongelmia. Soutaria vastaan Wright oli scoraamisessa selkeästi heikompi, mutta vahva suorittaminen tuplissa toi herralle voiton. Aspinall puolestaan oli Soutaria vastaan scoraamisessa hieman vahvempi, muttei pystynyt voittamaan ottelua.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Tässä näiden kahden pelaajien erot näkyvätkin. Wright on voittava pelaaja jokaisessa ottelussa, mihin herra astelee. Vaikka formi ei olisikaan aivan katossa, on Wrightin taso kuitenkin niin paljon vahvempi, ja herran pelaaminen selvästi varmempaa. Lapulle kelpaakin mainiosti Wrightin loistokerroin, sillä Aspinall ei ole pitänyt muutaman viikon takaista virettään yllä.

PDC Darts

@OfficialPDC
GROUP A-D TABLES!

Raymond van Barneveld
Gerwyn Price
Danny Noppert
Simon Whitlock
Michael Smith
Joe Cullen
Dirk van Duijvenbode
Rob Cross

The eight names who progressed from Groups A-D of the @CazooUK Grand Slam of Darts ✅