MLB pe 08.04. klo 20:05

New York Yankees - Boston Red Sox

Työsulku on ohi – MLB is back!

Paras ja suurin baseball-sarja MLB tekee vihdon odotetun paluun kauden lykkäännyttyä työsulun vuoksi. Onneksi työsulku vaikutti lähinnä harjoituskauden (spring training) otteluihin, jonka myötä kaudesta tulee täysimittainen eli 162-ottelua per joukkue.

Opening dayn avausmatsissa (joka siirrettiin perjantaille sääolosuhteiden pakottamana) kohtaavat yhdet sarjan tunnetuimmista joukkueista eli Yankees ja Red Sox. Peli pelataan New Yorkissa Yankee stadiumilla, joskin kovin kovasta kotiedun hurmoksesta raitapaidat tuskin pääsevät nauttimaan ottelun ajankohdan vuoksi. Molemmat näistä jengeistä pyörivät kausiennakoissa parhaan 10 joukossa. Yankees tosin hengailee näissä punasukkia melko selkästi ylempänä. Mielenkiintoien detaili tätä ottelua silmällä pitäen on, kun viime vuoden pudotuspelien villi kortti -vaiheessa Red Sox yllätti Yankeesin ja lähetti nämä kesälomalle ison pettymyksen saattelemana. Kyseisessä matsissa aloittavat syöttäjät olivat täsmälleen samat kuin nyt kauden avauspelissä!

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Yankeesin startteri on MLB:n palkkakuninkaisiin kuuluva Gerrit Cole, joka nauttii kohtuullista 36 miljoonan dollarin kausipalkkaa. Hyvän runkosrajan Cole toki pelasi, mutta pudotuspeleissä kaverin käsi alkoi jälleen tärisemään, kun kahden vuoroparin jälkeen taululla oli kolme juoksua, joista kaikki ansaittuja. Mitään järisyttäviä hankintoja tai myyntejä seurajohto ei tehnyt offseasonilla, vaan he tukeutuvat jo nyt valmiina olevaan kivenkovaan rosteriin. Yankees pelaa tällä kaudella sarjan kolmanneksi suurimmalla budjetilla.

Punasukkien tilanne tätä kautta odottaen on melko samankaltainen kuin parina edeltäväkin vuotena. Laadukas ja suhteellinen tasapainoinen rosteri, mutta pelejä ratkovat supertähdet loistavat poissaolollaan. Joukkue lyö erittäin paljon juoksuja, mutta valitettavasti omiin kolisee turhan kovalla tahdilla. Myös Red Sox piti melkoisen matalaa profiilia siirtomarkkinoilla, kenties yksi maininnan arvoinen hankinta on Rockiesista siirtynyt SS Trevor Story, jolta voidaan odottaa kunnareita sekä varastettuja pesiä runsain mitoin. Red Soxin aloittava syöttäjä Nathan Eovaldi on loistava syöttäjä, jonka tosin täytyy heittää ilmiömäisesti kauden läpi mikäli Red Sox mielii päästä pitkälle syksyyn.

Tämän ottelun kertoimiin on mielestäni ladattu liikaa odotuksia Yankeesin suuntaan. On myönnettävä, että Yankeesin rotaatio ja koko joukkue on laadukkaampi, kuin Red Soxin vastaava, mutta kauden ensimmäiseen peliin lähdettäessä vierasjoukkue ei todellakaan ole näin heikoilla. Starttereiden ero on piiilevä Yankeesille, mutta hieman pirteämmän harjoituskauden pelannut Red Sox on silti aliarvostettuna näistä lähtökohdista.

10 euroa pelirahaa