Jääkiekon MM ti 24.05. klo 16:20

Yhdysvallat - Norja

Painaako rilluttelevien jenkkien jalka Norjaa vastaan?

Yhdysvallat kohtaa lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan Norjan. Yhdysvallat varmistaisi voitolla paikkansa jatkopeleissä, kun taas Norjalla ei ole ottelussa minkäänlaista panosta. Emme kuitenkaan lähde rakentamaan vetoa matsin voittajan ympärille, vaan meitä houkuttaa tässä matsissa maalimäärä.

Yhdysvaltojen matseissa on alkulohkon aikana tehty todella vähän maaleja. Kuudessa matsissa on jokaisessa tehty maksimissaan viisi maalia. Keskimäärin maaleja on nähty neljä kappaletta ottelua kohden. Tämä ei ole yllättävää, kun katsoo jenkkien rosteria. Joukkue koostuu lähinnä NHL-tason duunareista sekä nuoremmista lupauksista. Yhdysvaltalaispelaajien jalkakaan ei ole liikkunut kovin raikkaasti, mikä ei ole ihme Tampereen yöelämän jälkeen, mistä jenkit on bongattu useaan otteeseen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Norjan pelisuunnitelma on puolestaan selvä. Joukkue lähtee pelaamaan keskialueen träppiä kuten kaikkia muitakin isompia kiekkomaita vastaan. Norjan träppi ei toiminut hyvin Suomea tai Ruotsia vastaan, mutta puukätisempää jenkkijoukkuetta vastaan voidaan odottaa parempia tuloksia. Norjan oma hyökkäyspeli on puolestaan ollut todlla vaisuja. Suomea, Tshekkiä ja Ruotsia vastaan Norja on saanut aikaan yhteensä vain kaksi maalia. Tänäänkin riittää, että Norjalle budjetoi 0-1 maalin.

Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy alle 5,5 maalia. Yhdysvaltojen kaikissa aiemmissakin matseissa maalit ovat jääneet vähiin, eikä Norjankaan hyökkäys loista. Kerroin on alle kakkosen, mutta se tarjoaa silti riskiin nähden erittäin hyvän pelipaikan. Ei siis muuta kuin lappua sisään!

10 euroa pelirahaa