su 09.06. klo 18:30

AC Kajaani - FC Haka

AC Kajaanin joukkuepelaaminen on humalassa – sarjakärjelle tarjolla helpot pisteet!

AC Kajaani isännöi FC Hakaa Ykkösen ottelussa sunnuntaina. Vierailija on sarjakärjessä ja sen pelaaminen on ollut viime aikoina todella vakuuttavalla tasolla. Isäntien tekemisessä puolestaan ei juurikaan ole tolkkua ja pelaaminen on sekavaa.

FC Haka on Ykkösen kauden kahdeksannen kierroksen alla neljän ottelun voittoputkessa ja pisteitä sille on tullut kauden jokaisessa seitsemässä kamppailussa. Kahdessa edellisessä ottelussa joukkueen oma maali on pysynyt puhtaana ja koko kauden maaliero on komea, 19 tehtyä ja ainoastaan viisi päästettyä osumaa.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille – kympillä 50€ pelirahaa!

Kotijoukkue AC Kajaanin pelaamisessa ei puolestaan ole päätä eikä häntää. Joukkue on ottanut seitsemässä ottelussa yhden voiton ja edellisellä kierroksella se pelasi tasapelin, mutta lopuissa viidessä ottelussa on tullut noutaja. Erityisen vaikeaa kajaanilaisille on ollut maalintekopaikoille sekä hyökkäyskolmannekselle murtautuminen. Pelaaminen on puskevaa, eikä lainkaan yhtenäistä ja ajoittain vaikuttaa siltä, että mitään pelitaktillisia asioita ei Kajaanissa ole, vaan jokainen pelaaja puuhailee kentällä vähän mitä tykkää. Joukkueen tekeminen on näyttänyt tällä kaudella vertauskuvallisesti humalaiselta.

Sarjataulukon ääripäiden kohtaamisessa Hakalle tarjottua voittokerrointa on vaikeaa sivuuttaa. Joukkueet ovat eri maailmoista, kuten jo pelkkä sarjatilannekin osoittaa. Uusia poissaoloja ei vierailla ole, mutta edelliskamppailussa sivussa ollut Samuel Mansour on todennäköisesti yhä poissa.

Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan vierasvoitto, jota voi vaihtoehtoisesti hakea myös pienellä tasoituksella (toinen nosto: Haka -1,5).

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>