AC Oulu – FF Jaro

su 09.06. Klo 18:30

Ennakkosuosikki kyntää Ykkösessä! Pysyvätkö maalihanat kiinni?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

AC Oulu isännöi tärkeässä Ykkösen ottelussa FF Jaroa sunnuntaina kauden kahdeksannella kierroksella. Isäntien pelaaminen on ollut viime aikoina todella surkeaa sekä tehotonta ja nousuhaaveet ovat saaneet pahoja kolauksia heti alkukaudella. Vierailija puolestaan on pelannut tasapelejä ja hävinnyt kärkijoukkueille.

Alavireinen AC Oulu yrittää korjata kurssiaan ja napata kauden ensimmäistä kotivoittoaan sesongin neljännessä kotiottelussaan. Ykkösessä paperilla todella tulivoimainen joukkue metsästää yhä myös kauden ensimmäistä maaliaan kotikentällä. Edellisessä ottelussaan ryhmä pelasi MyPaa vastaan maalittoman tasapelin ja sitä ennen sille tuli tappio Porissa MuSan vieraana 1–0-numeroin.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille - kympillä 50€ pelirahaa!

Oululaisten hyökkäyskalustossa Alberto Morínilla sekä Juho Mäkelällä on ruuti ollut todella märkää kauden alussa. Joukkueen päävalmentaja Mika Lähderinne on jostain syystä karttanut miesten peluuttamista yhtäaikaisesti ja heidät onkin nähty yhdessä avauksessa ainoastaan kerran ja pakon sanelemana, kun Porin kamppailussa toissakierroksella David Ramadingaye jäi pois avauskokoonpanosta viime hetkillä. Nähtäväksi jää, ovatko miehet Jaro-kamppailussa avauksessa yhtä aikaa.

Vaikka helppoja pistemenetyksiä on AC Oulun alkukaudelle mahtunut todella paljon, ei kärki vielä ole karannut liian kauas nousuhaaveita ajatellen. Eroa kärjessä olevaan FC Hakaan kolmannelta sijalta ponnistamaan pyrkivällä ryhmällä on kuitenkin jo kahdeksan paunaa, joten ilmaisen pistejakelun helpoille vastustajille on oululaisten näkökulmasta loputtava.

FF Jaro on pelannut viime kierroksilla ailahtelevasti. Viidessä viimeisimmässä kamppailussa joukkue on napannut kolme pistettä kolmella tasapelillä. Kahdelle kärkijoukkueelle, FC Hakalle ja TPS:lle se on kuitenkin hävinnyt. Sarjassa ryhmä on viidentenä, mutta ainoastaan kaksi pistettä ylempänä olevista AC Oulusta ja KTP:stä.

Alkukaudella Jaron meksikolaispelaajat, hyökkääjä Jahir Barraza sekä puolustaja Luis Robles ovat olleet tehokkaita. Molemmat ovat viimeistelleet pietarsaarelaisille kolme maalia eli yhteensä he ovat mättäneet puolet joukkueensa osumista.

Jos AC Oulun hyökkäyspelaaminen on ollut rutikuivaa, on puolustuspelaaminen kuitenkin toiminut ja sen näkee jo otteluissa päästetyistä osumista. Seitsemässä kamppailussa oululaisten verkossa on heilahtanut ainoastaan kahdesti, mutta maalit olivat kohtalokkaita ja maksoivat tappiot kahdessa kamppailussa.

Sunnuntaina molemmilla joukkueilla on mahdollisuus korjata kurssiaan ja molemmilla ryhmillä parannettavaa on riittävästi. Nostetaan valinnaksi kylmästi kohtalaisella panostuksella, että ottelussa tulee korkeintaan yksi maali (ottelussa alle 1.5 maalia).

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!