EIF – AC Oulu

su 16.06. Klo 18:30

Nousijasuosikki AC Oulun edellisestä voitosta on kulunut liki kuukausi

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Ykkösessä viime aikoina alle odotusten esiintynyt AC Oulu vierailee edellisessä ottelussa voiton napanneen EIF:n kotinurmella Tammisaaressa sunnuntaina. Oululaiset ovat sitten viime näkemän vahvistaneet valmennusosastoaan.

EIF on esiintynyt tällä kaudella ailahtelevasti. Joukkue on kolmessa edellisessä ottelussaan napannut kaksi voittoa ja suunta on tuloksellisesti ollut nousujohteinen. Ainoa tappio kolmen kamppailun ajanjaksolla tuli toissa viikolla sarjakärkeä, FC Hakaa vastaan.

LYÖ RISKITÖN 50€ VETO

50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätysvaatimusta!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Oululaisten tarina on huomattavasti synkempi. Maalinteko on tökkinyt todella pahasti, eikä joukkueen nimekäs hyökkäyskalusto Juho Mäkelän ja Alberto Morínin johdolla ole löytänyt lainkaan tehoja. Erityisesti Morínilla on ollut maalipaikkoja, mutta mies on tuhlannut niitä jatkuvasti.

Nousijasuosikki AC Oulu on tehnyt kahdeksassa ottelussa ainoastaan kuusi maalia, mikä on todella vähän. Vertailun vuoksi sarjakärki ja toinen Veikkausliiga-kandidaatti Haka on mättänyt peräti 21 täysosumaa. Toisaalta oululaisten alakerta on toiminut erinomaisesti, kun omissa on kolissut ainoastaan kahdesti.

AC Oulu -seurajohto reagoi surkeisiin otteisiin hankkimalla vahvistusta valmennusosastolle. Kuluvan viikon alkupuolella seurassa vuosina 2012–2017 päävalmentajana toiminut Rauno Ojanen lisättiin valmennustiimiin, mutta Mika Lähderinne jatkaa edelleen vastuuvalmentajana. Nähtäväksi jää, vaikuttaako Ojasen sisääntulo heti joukkueen peli-ilmeeseen, joka on ollut todella hukassa viime aikoina.

Oululaiset ovat voittaneet edellisen kerran 17.5., kun joukkue kaatoi Tampereella TPV:n. Sen jälkeen tuloksena on ollut kaksi vähämaalista tappiota ja kaksi maalitonta tasapeliä. Joukkue on sarjassa kolmannella sijalla ja ero kärkeen on jo 11 pistettä, joskin ryhmällä on ottelu vähemmän pelattuna.

EIF on ollut tällä kaudella kotiotteluissaan vahva ja viimeistellyt ainoastaan neljässä kotonaan pelaamassa kamppailussa liki puolet enemmän maaleja kuin AC Oulu koko sesongilla. Näissä kotitaistoissa tammisaarelaisille on kertynyt seitsemän pistettä, joilla se on kolmanneksi paras joukkue sarjassa kotiotteluiden otannalla.

Nostetaan kamppailuun yksi pelivalinta, joka on kotivoitto tasapeli ei vetoa -mahdollisuudella. Tarjolla on todella mukava kerroin.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!