FC Haka – MyPa

to 13.06. Klo 18:30

Jatkuuko sarjakärjen ylimielisen näennäinen neppailu kotinurmella?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Ykkösen sarjakärki FC Haka saa torstaina vastaansa MyPan sarjan toisesta ääripäästä. Edellinen Hakan pelaama kamppailu Kajaanissa kuitenkin osoitti, että yksikään ottelu ei ole helppo ja töitä täytyy joukkueen tehdä, vaikka se lähes kaikkiin kamppailuihin ennakkosuosikkina lähteekin.

FC Haka pelasi edellisessä ottelussaan sunnuntaina 0–0-tasapelin AC Kajaanin vieraana. Joukkueen esitys oli hajuton, mauton ja väritön – ehkä jopa hieman ylimielinen. Pallo oli Hakalla pitkiä jaksoja ja se loi muutamia vaarallisia maalipaikkoja, mutta valtaosin hallinta oli näennäistä neppailua.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Samaan ei todella ole varaa, kun MyPa vierailee Valkeakoskella torstaina. Sarjan kärkijoukkueista AC Oulun kanssa tovi sitten tasatulokseen päätynyt ryhmä on täynnä nuoria ja nälkäisiä pelaajia. Nämä haluavat paitsi osoittaa, että pystyvät pelaamaan Ykkösessä, myös säilyttää MyPan sarjassa.

Itäsuomalaiset ovat napsineet pisteitä neljässä edellisessä ottelussaan ja nyt heillä on allaan kolme tasapeliä. Joukkueella on takuulla itseluottamusta, sillä se on pystynyt pullistelemaan paperilla reilusti itseään laadukkaimmille ryhmille.

Toisaalta Hakallakaan tuskin on itseluottamuspulaa, sillä ryhmä keikkuu sarjakärjessä pisteen erolla TPS:ään ja kahdeksan paunan erolla kolmantena majailevaan AC Ouluun, joka puolestaan on KTP:ta ainoastaan pisteen edellä. Oululaisten lisäksi MyPan viimeaikaiseen tasapelien kimaraan on mahtunut 1–1-numeroin päättynyt ottelu juurikin sarjassa neljäntenä olevaa kotkalaislaumaa vastaan.

Haka janoaa takuulla kotikentällään paluuta takaisin voittojen tielle. Sen edellisessä ottelussa tosin nähtiin, että pelaamisen mennessä puskemiseksi, on tulosta todella vaikeaa löytää vaikka olisi kuka vastassa. MyPa on todella selkeä altavastaaja, eikä sillä ole ottelussa muuta kuin voitettavaa.

Nostetaan pelivalinnaksi alhainen maalimäärä (ottelussa alle 2.5 maalia). Haka mitä todennäköisimmin voittaa kamppailun, mutta MyPa ei anna mitään ilmaiseksi. Toisaalta koskilaisten edellisen esityksen jälkeen ei välttämättä ole vuorossa mikään ilotulitus, kun ottelusta saattaa tulla luonteeltaan pitkälti Kajaanissa pelatun kaltainen.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!