FF Jaro – AC Oulu

ke 24.07. Klo 18:30

Totaalifloppi AC Oulun tunnelissa ei ole valoa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

FF Jaro taistelee tärkeistä pisteistä keskiviikkona Ykkösessä, kun se kohtaa kriisiseura AC Oulun. Nousuhaaveet on oululaisittain kuopattu, mutta isännillä on yhä taisteltavaa.

AC Oulu on Ykkösessä kuudentena. Ennen kauden alkua joukkueessa asetettiin ainoaksi tavoitteeksi Veikkausliiga-nousu. Joukkue on viimeistellyt ainoastaan 16 maalia ja pisteitä on 15 ottelussa kertynyt vain yksi enemmän. Valmentaja vaihtui Oulussa jokunen aika sitten, mutta Rauno Ojanen ei ole saanut laivaa käännettyä, vaan tuska on syventynyt entisestään.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Oululaisittain avauskokoonpanossa nähdään takuulla muutoksia jälleen Pietarsaaressa. Ainakaan Aleksi Gullsten ei ole käytettävissä ja Alberto Alvarado Morín on kuumeessa, eikä pelaa. AC Oulu on saanut edellisissä kuudessa ottelussaan kasaan kaksi pistettä. Se on surkea suoritus sarjataso huomioiden paperilla kovalta joukkueelta, joka on osoittanut olevansa paperia

FF Jaro on saanut pisteitä viidessä perättäisessä kotiottelussa ja kaikki kamppailut huomioiden neljässä kuudesta edellistaistosta on se napannut voiton. Jaro on ollut läpi kauden todella tehokas ja pelannut runsasmaalisia otteluita. Joukkueella on 15 ottelun jälkeen kasassa 29 tehtyä maalia, päästettyjä osumia on 19 ja pisteitä kasassa 24. Pietarsaarelaiset vaanivat sarjataulukossa kolmantena seitsemän pistettä toisena olevaa TPS:ää perässä.

AC Oulun voittamiseen ei tällä hetkellä vaadita kohtuullista esitystä kummempaa. Edelliskamppailussaan oululaisryhmä suoritti alussa jopa lupaavasti ja siirtyi MuSaa vastaan maalin johtoon, joka kesti puoliajalle. Toiselle jaksolle joukkue saapui laiskalla ilmeellä ja luovuttaneenoloisena johtoasemasta huolimatta. MuSa voitti kamppailun 1–2.

Jos ennusmerkit pitävät, tarvitsee Jaron onnistua omassa pelaamisessaan vain perustasolla ja se on sillä tällä hetkellä korkealla. Nostetaan pelivalinnaksi kotivoitto reilulla panostuksella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!