su 09.06. klo 18:30

MyPa -  TPV

Kabinettipäätös vastaan urheilullinen menestys – jatkuvatko identtiset tulokset?

Ykkösen sunnuntai-illassa pelataan sarjanousijoiden kohtaaminen, kun pelaamalla sarjaan noussut TPV vierailee kabinetin kautta mukaan pullahtaneen MyPan kotinurmella. Joukkueet ovat esiintyneet edellisillä viidellä kierroksella tuloksellisesti identtisesti.

MyPa nappasi edelliskamppailussaan kovan sarjapisteen, kun se pelasi maalintekonsa kanssa tuskailevaa AC Oulua vastaan 0–0-tasapelin vieraskentällä. Tulos oli joukkueelle erinomainen paperilla sarjan kovimpiin lukeutuvaa oululaisjoukkuetta vastaan – onhan sen pelaajisto kuitenkin todella nuori ja pääosin ryhmä on kasattu Kakkosen otteluita silmällä pitäen, mutta pelipaikka Ykkösessä löytyikin jo tälle kaudelle yllättäen.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille – kympillä 50€ pelirahaa!

Tamperelaisjoukkue pelasi edellisessä taistossaan niin ikään tasapelin, kun se tasasi puntit kotonaan Tammelan stadionilla AC Kajaanin kanssa 1–1-numeroin. Sitä ennen joukkue haki tärkeän pisteen Ykkösessä kovemman kastin joukkueisiin lukeutuvalta FF Jarolta Pietarsaaresta, niin ikään 1–1-loppulukemilla.

Isännillä on allaan oikeastaan kaksi kovaa tasapeliä, sillä viimeistä edellisellä kierroksella se tasasi puntit kotinurmellaan kotkalaista KTP:tä vastaan. Sunnuntain taisteluparin tulokset edellisillä viidellä kierroksella ovat täysin identtiset, sillä ennen tasapelejä molemmat nappasivat voitot. Kun katsotaan vielä kauemmaksi, hävisivät molemmat ennen voittojaan kahdesti.

Sarjanousijoiden taistosta voi odottaa todella tasaista vääntöä, jossa avaimena onnistumisiin toimii pelirohkeus. On selvää, että jo tässä vaiheessa kautta häntäpään joukkueet taistelevat tärkeistä paunoista sarjassa pysymisen kannalta ja tämän kamppailun voittaja olisi jälleen askeleen lähempänä sitä tavoitettaan.

Uskotaan kuitenkin, että ennalta tasaiset joukkueet jatkavat parilla edellisellä kierroksella löytämällään tiellä ja pelaavat tasapelin. Tasatulos toimii pelivalintana kamppailuun kohtalaisella panostuksella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>