TPS – FC Haka

la 20.07. Klo 17:00

Kärsiikö Haka kauden avaustappionsa Ykkösen kärkitaistossa?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Ykkösessä pelataan lauantaina kärkikamppailu, kun kahden tasapelin lisäksi ainoastaan voittoja napsinut FC Haka vierailee turussa TPS:n vieraana. TPS on voittanut neljä ottelua peräkkäin ja on sarjassa heti valkeakoskelaisten jälkeen toisena.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet 14 ottelua ja nämä ryhmät taistelevat tällä hetkellä kovimmin sarjanoususta Veikkausliigaan, sillä Haka on kerännyt jo huimat 38 pistettä menetettyään niitä ainoastaan neljä. TPS puolestaan on kerännyt 31 pistettä ja seuraavana sarjassa olevaan FF Jaroon on kakkostilaa miehittävistä turkulaisista seitsemän pistettä.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

TPS kohtasi edellisessä ottelussaan kriisiseura AC Oulun ja voitti ottelun lopulta 1–0-numeroin iskettyään maalin kulmapotusta. Oululaisjoukkue tuskin on tällä hetkellä mikään mittari, mutta turkulaiset vesittivät erinomaisesti edellisvieraidensa toiveet maalipaikoille pääsystä pallonhallinnan kautta. Oulu oli pahasti eksyksissä ja hakkasi päätään turkulaispuolustukseen.

Haka on tehnyt tällä kaudella seitsemässä vierasottelussaan 13 maalia ja päästänyt yhden ainoan osuman. Joukkue ei ole syyttä Ykkösen kärjessä tyrkyllä sarjaporrasta ylemmäs, vaan se on valmentaja Teemu Tainion johdolla pelannut erinomaista jalkapalloa ja ollut tasaisen voitokas.

TPS on kairannut neljässä edellisessä ottelussaan neljä voittoa, mutta sitä ennen joukkueella oli paha laskusuhdanne, jonka aikana se hävisi MuSalle ja MYPAlle. Viime aikoina maaleja on tullut parempaan tahtiin ja omiin on uponnut voittoputkessa ainoastaan yksi osuma.

Haka voitti kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen, joka pelattiin niin ikään Turussa. Loppunumerot tuolloin olivat niukat 0–1. Toukokuussa pelatussa kamppailussa toivomisen varaa turkulaisittain jäi viimeistelytehokkuudessa, joka on viime aikoina ollut kelvollista.

Turkulaisilla on pelaajamateriaaliltaan vähintään yhtä laadukas joukkue kuin Hakalla ja sillä on ollut viime aikoina vahva pelivire päällä. Uskotaan, että tällä kertaa tasaisten joukkueiden taistossa pisteet jäävät Turkuun ja pelataan kotivoittoa.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!