ma 06.08. klo 19:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yleisurheilun EM-kisat: Päivä 1 | Kisat käyntiin!

Maanantaina polkaistaan käyntiin yleisurheilun Em-kisat Berliinissä. Muista päivistä poiketen maanantaina kisataan ainoastaan illalla, joten luvassa on ainoastaan karsintoja ja alkueriä. Vedonlyöntiyhtiöistä Coolbet tarjoaa parhaimman valikoiman kisoihin.
Maanantaina kisaurakkansa aloittavat mm. kuulamiehet. Kisan ehdoton ennakkosuosikki on Puolan Michal Haratyk, joka on työntänyt kuulan parhaimmillaan lukemiin 22,08 tänä kesänä. Muista mitaleista tiukimmin kamppailevat. Tomas Stanek, David Storl sekä Aleksandr Lesnoy. Tämä kolmikko on työntänyt 10 sentin sisään tänä kesänä. Parhaimmat kohteet miesten kuulaan ovat Haratykin voitto sekä Lesnoyn sijoittuminen top 3. Jokerikorttina peleihin voidaan ottaa nuori Konrad Bukowiecki, joka on osoittanut pystyvänsä parhaimmillaan työntämään todella pitkälle. Kisassa nähdään myös Arttu Kangas, mutta tällä hetkellä mieheltä ei voida odottaa finaalipaikkaa.
Maanantaina areenalle astelevat myös pituusmiehet, joiden joukossa on myös Suomen Kristian Bäck sekä Kristian Pulli. Suomalaiset eivät lukeudu kisan suosikkeihin, mutta kisasta on odotettavissa erittäin tasainen. Erityisesti Bäckin sarja Kalevan kisoissa nostatti odotuksia. Siellä paras hyppy kantoi 7,93m, joka lähti 10cm lankun takaa. Tuolla hypyllä finaalipaikka on hyvin todennäköinen. Bäckin finaalipaikka antaa ihan kelpo kertoimenkin, joten se kelpaa hyvin lapulle.
Kuten sanottua pituuskisasta on lupa odottaa erittäin tasaista. Miesten pituudessa parhaat hyppääjät tulevat muualta kuin Euroopasta, ja laji on muutenkin todella herkkä. Kisan ennakkosiuosikin asemaa kantaa Miltiadis Tentglou. Nuori Kreikkalainen on ”vasta” Euroopan tilastossa kolmas, mutta tilaston ykkönen Venäjän Aleksandr Menkov ei ole edustuskelpoinen, ja tilaston kakkonen Tsekin Radek Juska on ollut muuten hyvin epävarma.
Vetokohteista lapulle voi myös otttaa Puolan Tomasz Jaszczukhin sekä Britti Dan Bramblen. Tilastoissa kumpikaan ei lukeudu kärkipäähän, mutta molemmat ovat osoittaneet nousukuntoa hyppäämällä kahdessa viime kisassa hyvin. Molemmat kykenevät hyppäämään päälle 8,15m ja sillä tuloksella voidaan hyvinkin olla mitaleilla.
Miesten satasella ennakkosuosikin asemaa pitää Zharnel Hughes. Myös Jimmy Vicaut on juossut tänä kesänä saman ajan 9,91, mutta Hughes on ollut tasaisempi. Vicautin kunto on kysymysmerkki, koska mies ei heinäkuussa juossut kovin kummoisesti. Kisan mustahevonen on Italian Filippo Tortu. Nuori juoksija on tänä kesänä jo alittanut 10 sekunnin rajan ja näyttänyt nousukuntoa.
Huom. Kaikki kohteet sulkeutuvat aina kun lajin karsinta tai alkuerät alkavat.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ