to 09.08. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yleisurheilun EM-kisat: Päivä 3. & 4. | Pituudesta haetaan isoja kertoimia

Yleisurheilun EM-kisoissa vuorossa päivä 3. Illalla nähdään muutamia loppukilapailuja mm. miesten kiekossa sekä -pituudessa.
Miesten kiekossa on yksi suosikki ylitse muiden. Kyseessä on tietysti Daniel Ståhl. Sujuvasti Suomeakin puhuva ruotsalainen on ollut sanalla sanoen vakuuttava. Sen todisti jo karsintakin, jossa mies heitti limpun varmasti yli karsintarajan. Ståhlin voitolle on tarjolla ihan kelpo kerroinkin, joten se lähtee ehdottomasti lapulle.
Miesten pituudesta on odotettavissa erittäin tasainen. Mukana on useampi hyppääjä kuka kykenee hyppäämään pitkälle, mutta tulokset ovat ailahdelleet todella paljon. Kisan ehdoton suosikki on Kreikan Militiadis Tentoglou. Muuten peli on todella auki. Ruotsin Torneus väläytteli kauden parastaan karsinnassa ja kykenee hyppäämään pitkälle.
Koska kisan ennakointi on haastavaa kisaajien epätasaisuuden vuoksi, niin otetaan pieni riskivalinta peleihin. Ranskan Gomis on nimittäin osoittanut pientä nousukuntoa hyppäämällä 8,13m Ranskan mestaruuskisoissa heinäkuun lopulla. Gomisin ennätys on niinkin kova kuin 8,26m, joten miehellä on potentiaalia hypätä pidemmällekn. Gomisin kerroin palkintopallille on kohtuu kova, joten otetaan se mukaan peleihin.
Torstai aamupäivällä pituuspaikalle astelevat naiset. Toisin kuin miehissä, naisissa kovimmat hyppääjät tulevat tällä hetekellä Euroopasta. Naisten kaudenkärki on erittäin tasainen, joten kisasta voi tulla todella tiukka. Kertoimien valossa suosikki on Ivana Spanovic, mutta kauden kärkitulosta pitää hallussaan Britti Lorraine Ugen. Ugen on hypännyt yli 7,00m, ja kahdessa viime kisassakin on syntynyt yli 6,85m. Näiden tuloksien valossa Ugenin Coolbetin yli 4 kerrointa voitosta voi pitää varsin hyvänä tarjouksena.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ