ke 08.08. klo 23:59

 
-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yleisurheilun EM-kisat: Päivät 2. & 3. | Keihäässä nähdään pitkiä kaaria

Yleisurheilun Em-kisoissa ei ole ehditty kisata toistaiseksi kuin yksi kokonainen päivä, mutta silti kisoissa ollaan nähty jo muutamia yllätyksiä. Kenties kispojen pettynein mies on Ranskan Kevin Meyer, joka jäi ottelun toisessa lajissa eli pituudessa ilman tulosta. Ennen kisoja puhuttiin jopa maailmanenntäys mahdollisuudesta, mutta tällä kertaa haaveet kaatuivat jo heti alkuunsa.
Toisena päivänä starttaavat oman kisarupeamansa seiväsnaiset. Kisassa nähdään suomalaisista Wilma Murto sekä Minna Nikkanen. Mitalista on turha puhua kummankaan kohdalla, mutta finaalipaikka on täyttä realismia Murron kohdalla. Voittaja vetoihin nosstetaan Kreikan Ekaterina Stefanidi. Nainen on hypännyt kauden kisoissa hyvin ja on ennenkin esittänyt hyviä otteita arvokisoissa.
Miesten moukarissa puolestaan kisataan tiistaina jo finaali. Kisan ennakkosuosikit tulevat Puolasta, Nowichki ja Fajdek ovat olleet kauden kisoissa kovassa vedossa. Molemmat ovat useammassa kisassa yli 80m. Tämän takia lapulle voidaankin ottaa kohde 2 heittäjää heittää kisassa yli 80 metriä.
Suomalaisille hyvin rakas laji eli miesten keihäs alkaa karsinnan osalta keskiviikkona. Suomalaiset ovat tässä lajissa ottaneet Tero Pitkämäen ansiosta paljon mitaleja arvokisoissa. Tällä kertaa mitali olisi kuitenkin todella kova suoritus, niin kova on keihään taso tällä hetkellä. Suomalaisista mukana ovat Oliver Helander sekä Antti Ruuskanen, joka on kärsinyt viime vuosina pahoista loukkaantumisista. Tämän takia Antilla on kisoja alla todella vähän. Tottakai Ruuskaselle toivotaan kaikkea hyvää, mutta tällä kertaa kunto on todella suuri kysymysmerkki. Lapulle kohde Ruuskanen ei pääse finaaliin.
Ennakkosuosikkeja kisaan ovat Saksalaisten trio Hoffman, Vetter, Röhler. Kovin haastaja on Viron Magnus Kirt. Virolainen on kovassa kunnossa ja tulee antamaan Saksalaisille kovan haasteen. Coolbet tarjoaa monta kohdetta Kirtiin liittyen, koska yhtiö on virolainen. Lapulle kuitenkin kohde Kirt ylittää finaalissa vähintään kolme kertaa 85m.


TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ