UHMAPELAAJAT la 19.03. klo 22:05

Yleisurheilun halli-MM - Naisten 60m aidat

Naisten pika-aidoissa isokertoiminen idea!

Naisten 60 metrin aitajuoksuun heitetään kehiin maksava idea. Jos idea tuntuu liian longshotilla, voi matalammalla riskillä heittää esim. top 3 -vedon tai jonkun h2h:n, sillä niissäkin tuntuu olevan järjestään liian isot kertoimet.

Pika-aitojen itseoikeutettu suursuosikki on Jamaikan Danielle Williams. Vuoden 2015 110 metrin aitojen maalimanmestari on tällä hetkelläkin heittämällä kisojen kovin aituri, mutta lyömätön hän ei ole. Hallikauden maailman kärkituloksen Williams juoksi reilu kuukausi sitten Clemsonissa – kello pysähtyi siellä aikaan 7.75.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ideaksi tähän kisaan nousee niin ikään jamaikalainen Britany Anderson. Helmikuussa Anderson tykitti Louisvillessä pika-aidat aikaan 7.82, mutta tässä ajassa voisi väittää olevan vieläkin parantamisen varaa. Moni muistaa Tokion olympialaisten välierän, jossa Britany räväytti 100 metrin aitojen välierässä hirmuajan 12,40. Finaali meni pipariksi, kun Anderson iski jalkansa aitaan ja jäi viimeiseksi.

 

Williamsin lyöminen voi olla vaikeaa, mutta mahdotonta se ei ole. Tällä kertoimella Andersonia kannattaa pikkupanoksella yrittää – palkinto on kertoimen muodossa liian hyvä ohitettavaksi.

10 euroa pelirahaa