UHMAPELAAJAT pe 18.03. klo 21:55

Yleisurheilun halli-MM - Naisten 60m

Swoboda jyrää kuudellakympillä!

Yleisurheilun halli-MM:t kilpaillaan viikonloppuna Belgradissa. Vuosien 2020 ja 2021 kisat peruttiin koronaepidemian vuoksi, mutta nyt ollaan pääsemässä tositoimiin, ja tv-viihteenähän nämä kisat ovat todella kovaa luokkaa.

Naisten pikamatka 60 metriä on lajina luonnollisesti herkkä, eikä minkäänlaiseen epäonnistumiseen esim. startin suhteen ole varaa. Silloin tällöin isotkin suosikit kapsahtavat tähän, ja marginaalit eivät ole normaalisti tässä kisassa isoja.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Tällä kertaa naisten pikamatkalla on kyllä todella iso suosikki: Puolan Ewa Swoboda on ollut alkuvuonna kiistatta paras kuudenkympin menijä. Kaiken huipuksi Swoboda pyyhkäisi pari viikkoa sitten Torunissa matkan aikaan 6.99, joka on ainoa seitsemän sekunnin alitus koko hallikaudella. Muissakin kisoissa meno on maittanut – taso on pysynyt korkeana koko ajan.

Elaine Thompson-Herahia nämä kisat eivät kiinnostaneet, ja kukaan muu ei ole Swobodalle tämän kaliiberin vastus. Esim. kakkossuosikiksi rankattu Marybeth Sant-Prince ei ole aivan saman tason menijä. Swoboda on aivan käsittämättömän nopea starttiraketti ja tällä matkalla johto riittää usein maaliviivalle asti. Kerroin ei ole suuri, mutta lainaten vanhan kansan sanontaa ”maasta se marjakin poimitaan”.

Pikamatkan riskit tietäen aivan täböjä ei voi suositella, mutta kelpo veto tämä kuitenkin on.

10 euroa pelirahaa