YU MM-KISAT la 16.07. klo 04:50

YU MM-kisat - Miesten 100m

Fred Kerley hallitsee satasta!

Pistetään Eugenen MM-kisat yleisurheilussa käyntiin miesten satasella, joka kerta toisensa jälkeen kerää ehkä suurimman huomion koko kisoissa. Sähköinen, alle 10 sekuntia kestävä rypistys on aina kiehtonut urheilukansaa. Tällä kertaa miesten sadalle metrille on melko selkeä suosikki.

Fred Kerley on nimittäin hallinnut satasta tällä kaudella mielin määrin. Kerley vaihtoi kauden 2021 aluksi ratakierroksen sataseen – ratkaisu, joka ihmetytti monia. Kuitenkin jo Tokion olympialaisissa mies paukutti 100 metrillä hopealle. Tällä kaudella meno on vain parantunut, ja Kerleyn kaikki kisat ovat sujuneet alle 10 sekunnin. USA:n mestaruuskisoissa Fred veteli parin tunnin välein etusuoran ajoilla 9,76 ja 9,77.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Näillä ajoilla tuntuisi dominanssi olevan tällä kaudella kohdillaan – ainakaan maanmiehistä ei ollut haastamaan Kerleytä. Trayvon Bromell ja Marvin Bracy eivät riittäneet US champpareissa, ja Christian Colemanilla ei taida olla kaikki ihan kunnossa. Kenian Ferdinand Omanyala sai viisumin vasta viime tingassa, mikä ei varmasti ole valmistautumisen kannalta optimaalista.

Andre de Grasse parantaa suuriin kisoihin, mutta nyt parannettavaa on aivan liikaa – taso ei ole riittänyt tällä kaudella oikein mihinkään. Lamont Marcel Jacobsilla on ollut omat ongelmansa, ja parannettavaa jää niin ikään aivan liiaksi. Jamaikalaisten ykköstykki Yohan Blake on parhaana päivänään kova, mutta kultaan on hieman vaikea uskoa.

Kerroin ei Kerleyllä ole päätä huimaavan korkea, mutta tarpeeksi suuri se miehen voiton todennäköisyyteen nähden on. Niinpä täältä lähtee mediumbetsiä kehiin – kisat voivat alkaa.

10 euroa pelirahaa