YU MM-KISAT pe 22.07. klo 05:50

YU MM-kisat - Miesten 200m

Hirmuvireinen Knighton haastaa Lylesin!

Eugenen MM-kisoissa on jälleen luvassa makea kaksinkamppailu, kun Noah Lyles ja Erriyon Knighton ottavat yhteen miesten 200 metrin finaalissa varhain perjantaiaamuna. Muille on luvassa finaalissa vain murusia, vaikka Kenneth Bednarek on esittänyt hyviä otteita alku- ja välierissä. Lyles on kertoimissa suosikki, ja Knighton yhtä selkeä kakkossuosikki.

Lyles oli välierien nopein, ja kellotti huikean ajan 19,62. Hallitseva maailmanmestari Dohasta sai pettyä Tokion olympialaisissa, jossa jenkki jäi kolmanneksi. Kesäkuussa 200 metriä kulki vielä sadasosaa kovempaa, ja yleinen tulostaso on ollut miehellä koko kauden todella kova.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Lylesin haastaa kovimmin siis juuri Knighton, jonka kellotus välierissä oli väljällä tyylillä 19,77. Myös alkuerässä meno oli rentoa, ja kauden huikea kärkitulos 19,49 on Knightonin nimissä. Jos arvailla saa, niin finaalissa tullaan näkemään tämän luokan voittoaika – tai jopa vielä kovempi, elleivät tuuliolosuhteet tee ennätystehtailulle tenää.

Yleinenkin taso on finaalissa kova, sillä kahden kympin alittajia löytyy useampia. Lyles ja Knighton ovat melko tasainen suosikkipari täältäpäin katsottuna – tai ehkä Lyles voi olla niukkaakin niukempi suosikki. Knightonin kerroin on kuitenkin se, jossa on ilmaa. Siihen tartutaan tällä kertaa – ota samalla Mr Green haltuun!

10 euroa pelirahaa