YU MM-KISAT la 23.07. klo 05:35

YU MM-kisat - Miesten 400m

Yllätystä tarjolle neljällä sadalla!

Miesten 400 metriä on arvokisatasolla todella vaativa pyrähdys: kun yksikin ratakierros vetää juoksijan hapoille, niin finaalissa huiput joutuvat todella lyhyellä frekvenssillä vetämään kolmannen hiitin – mikä on todella vaativa rypistys fyysisesti. Siksi aiemmissa juoksuissa kaikki säästetyt voimanrippeet ovat finaalissa arvossaan.

Suosikkina ratakierroksen finaaliin lähtee USA:n Michael Norman, joka on kuulunut tällä matkalla jo vuosia maailman kermaan, muttei ole vielä menestynyt arvokisoissa. Meno alku- ja välierissä on ollut sen verran halukasta, että suosikkiasema – melko selkeäkin – on tällä kertaa ansaittu. Välierässä jenkki veti 44,30 niin, että varaa tuntui vielä jäävän. Suosikin kerroin on vedetty joka tapauksessa aivan liian alas, jotta sitä voisi vakavasti miettiä pelaavansa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Muita suosikkeja finaaliin ovat Kirani James, Wade van Niekerk sekä tällä kaudella 44 sekuntia alittanut Champion Allison. James ja Allison voittivat omat eränsä, ja van Niekerk oli Allisonin erässä toinen. Kukaan näistä ei kuitenkaan vakuuttanut lopullisesti – varsinkin van Niekerkillä on matkaa aivan parhaaseen tasoonsa, joka toki on huikea kun kaikki on kunnossa.

Yllättäjäksi kisaan on tarjolla Iso-Britannian Matthew Hudson-Smith, joka sijoittui Normanin vanavedessä ensimmäisessä välierässä toiseksi. Hudson-Smithin tekeminen on sekä alku- että välierissä ollut todella letkeää, ja välierien tuloksessa 44,38 jäi varaa jonkun verran – näyttäisi siltä, että tällä hetkellä kropassa on alle 44-sekuntinen siivu.

Hudson-Smith on tasaisesta haastajaporukasta todennäköisesti kovimmassa iskussa, ja saa voittajatipsin lähes kymmenen kertoimella. Sijakerroin on varmistelevan betsarin valinta, mutta tässä suosituksessa katsotaan, olisiko Norman lyötävissä. Panoksella ei lähdetä riehumaan.

10 euroa pelirahaa