YU MM-KISAT su 24.07. klo 04:35

YU MM-kisat - Miesten keihäänheitto

Kilpailupää ratkaisee!

Keihään karsinta ei tuonut liikaa uutta ihmeteltävää lajin kaanoniin: suosikit Anderson Peters ja Neeraj Chopra olivat kliinisen kovia – molemmille Eugenen alusta tuntui sopivan hyvin. Myös Jakub Vadlejch sekä Julian Weber olivat karsinnan onnistujia. Oliver Helanderin ei tarvinnut heittää kuin yksi yritys, vaikka karsintaraja ei sangen keskinkertaisesti kasassa pysyneellä heitolla ylittynytkään. Lassi Etelätalo pääsi jollain ihmeen tavalla finaaliin jälleen kerran.

Peters ja Chopra ovat oikeutettuja suosikkeja kisaan. Sekä koko kauden tekeminen että karsinnan onnistuminen puhuvat miesten puolesta. Ennen karsintaa olisin ollut valmis laittamaan tähän kisaan roponi Chopralle, mutta nyt on pakko tunnustaa, etten enää ole varma. Siispä suosikit saavat jäädä rauhaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Weber sekä Vadlejch ovat kakkoskorin miehiä. Molemmilla on allaan solidi kausi, ja karsinnassa keppi lensi vaivatta. Finaaliin maistuu kyllä paremmin tshekki, sillä tällä on tilillään onnistumisia kovissa paikoissa: kaulaan on aikoinaan pujotettu hopeaa sekä MM-kisoista että olympialaisista. Weberillä ei jalometallia aikuisten kisoista ole.

Sitten suomalaiset: Oliver Helanderin olkapää taitaa olla tällä hetkellä yksi maamme virallisista suojelukohteista. Sitä ei rasiteta yhtään enempää kuin on pakko, ja on hieman arvoitus, miten finaalissa pärjätään niin pian karsinnan jälkeen. Tällä kertaa karsinnassa ei onneksi jouduttu tiukoille. Potentiaalia on ysikymppiseen, mutta tuleeko se juuri nyt? Lassi Etelätalo on perusluokkaansa nähden yksi kovimpia arvokisaheittäjiä. Tässä finaalissa rajat tulevat vastaan, ja finaalipaikasta on oltava iloinen.

Finaaliin lähtee veto Vadlejchin mitalisijasta – kerroin riittää peruspeliin. Isoissa kisoissa kilpailupää ratkaisee, ja tshekillä sitä on.

10 euroa pelirahaa