YU MM-KISAT ti 19.07. klo 03:45

YU MM-kisat - Miesten korkeus

Korkeuteen kaksi tipsiä!

Miesten korkeushypyssä ei ole tällä kaudella hypätty varsinaisia huipputuloksia – 230 on ollut tällä kaudella kovaa valuuttaa, vaikka sen on ulkoradoilla ylittänytkin neljätoista hyppääjää. Taso on siis ollut melko leveä, mutta kärki ei ole terävä. Maailmanlista on suht tasainen, eikä tilastoista löydy loppukilpailuun minkäänlaista viisasten kiveä. Tämä on toki aivan normaalia arvokisapsyykeissä.

Kisan kaksi suosikkia ovat Qatarin Mutaz Essa Barshim sekä Etelä-Korean Woo Sang-Hyeok. Kaksikko suoritti karsinnan virheittä, mitä ei voi sanoa muista ennakkosuosikeista. Vakuuttava karsinta on huomioitu kertoimissa, mutta keskinäisestä dynamiikasta voi olla montaa mieltä. Barshim on kilpaillut tällä kaudella todella vähän, ja talvella sisäratojen maailmanmestariksi pompannut Woo on kokonaisuudessaan ollut vakuuttavan varma.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Sen sijaan Barshimin kanssa olympiakullan jakanut Gianmarco Tamberi oli karsinnassa veitsen terällä, eikä koko kaudenkaan mittakaavassa kaikki tunnu olevan italialaisella kunnossa. Tällä näytöllä Tamberilla ei ole vetokuitilla sijaa. Haastajista esim. isäntämaan JuVaughn Harrison tuntuisi olevan vailla ongelmia, ja on paljon vahvempi ehdokas podiumille. Viides maininnan arvoinen kisaaja on niin ikään jenkki Shelby McEwen, jolla on myös potentiaalia mitalille.

Vetoja otetaan Mr Greeniltä kaksi: Woon ei pitäisi olla Barshimia vastaan missään nimessä altavastaaja, ja vedonvälittäjän näkemystä haastetaan betsillä. Harrison puolestaan saa kilpailukykyisen kertoimen mitalisijasta – osaltaan juuri Tamberin yliarvostuksen vuoksi. Näillä kahdella betsillä mennään korkeusfinaaliin.

10 euroa pelirahaa