YU MM-KISAT ti 19.07. klo 04:20

YU MM-kisat - Naisten kolmiloikka

Kukistaako Kristiina finaalipeikon?

Naisten kolmiloikan karsinta oli Eugenessa suomalaisittain kaksijakoinen tapahtuma: Kristiina Mäkelän finaalipaikka ennätystuloksella 14,48 oli iloinen asia, ja hyvänä karsijana tunnettu Mäkelä jatkoi finaalipaikkojen napsimista. Senni Salmisen 14,21 riitti lähelle, mutta finaalipaikka jäi ikävästi kuuden sentin päähän.

Loikkafinaalin ennakkosuosikkia ei tarvitse kauaa ihmetellä: Venezuelan Yulimar Rojas on tällä hetkellä aivan omalla levelillään lajissa, ja maailmanennätysnaisen tappio olisi yksi kisojen suurimmista järkytyksistä – niin vaikea sitä on etukäteen kuvitella. Rojas hakee kolmatta perättäistä maailmanmestaruutta, ja myös Tokion olympialaisissa meno oli yhtä lailla vakuuttavaa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kristiina Mäkelän kunto pulpahti esille kuun alussa Lempäälässä, ja hyvä meno jatkui Eugenen karsinnoissa. Finaalia silmällä pitäen oli ehdottoman hyvä asia, että Mäkelä selvisi karsinnasta yhdellä suorituksella. Harmillisesti aikaisemmin arvokisoissa Mäkelä on ollut karsinnoissa parempi kuin finaaleissa. Pystyykö orimattilalainen kukistamaan finaalipeikon tällä kertaa?

Mäkelän H2H-vastukseksi on Mr Greenillä poimittu Dominikaanista Tasavaltaa edustaja Ana Jose Tima, joka joutui käyttämään karsinnassa kaikki kolme hyppyään, mutta kisaili nousujohteisesti parantaen suoritustaan joka kerralla. Kolmannella karsintahypyllä Jose Tima kellotti maansa ennätyksen 14,52. Mäkelän hedarivastus on nostanut tälle kaudelle tasoaan, ja uran viidestä parhaasta suorituksesta neljä on hypätty tällä kaudella.

Mäkelä on asetettu parissa suosikiksi, ja täällä päässä kertoimet laitettaisiin kyllä toisin päin – Kristiina on arvion mukaan niukka altavastaaja. Niinpä Jose Timalle jää vetoon jonkun verran valueta, ja otetaan tästä sekä avajaistarjouksessa edut pois.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa