YU MM-KISAT su 17.07. klo 21:35

YU MM-kisat - Naisten moukarinheitto

Suomella mitalisauma sunnuntai-iltana!

Suomen moukarinaiset tekivät perjantain karsinnassa hyvää työtä: Krista Tervo oli koko karsinnan kolmas, kun pyörähteli toisella heitollaan 73,83. Silja Kosonen puolestaan pääsi finaaliin 72,15 metrin kiskaisullaan. Varsinkin Tervo huokuu sellaista varmuutta, ettei olisi suurikaan järkytys, jos voimanainen nousisi Eugenen illassa palkintopallille.

Naisten moukarin legenda, Puolan Anita Wlodarczyk loukkasi itsensä jahdatessaan autovarasta, eikä naista nähdä tämän kauden arvokisoissa. Kisan suosikkina löytyykin kaksi jenkkiä: Brooke Andersen on selkeä ykkössuosikki, ja häntä komppaa Janee Kassanavoid. Kolmas kova on kanadalainen Camryn Rodgers.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Andersen ja Kassanavoid pystyvät molemmat lähelle kahdeksan kympin tuloksiin, mutta mitenkään päivänselvää se ei MM-finaalissa ole. Andersen on kyllä tuloskunnoltaan koko kisan varmin tapaus. Kassanavoid puolestaan heitti USA:n mestaruuskisoissa 76 metrin pintaan, mutta mikään kliininen tuloksentekokone hän ei ole.

Rodgers puolestaan oli huippukunnossa jo toukokuussa, jolloin leka lensi 77,67. Karsinnassa Tervo oli niukasti kanadalaista parempi. Rodgers oli Tokion moukarifinaalissa viides, mutta kukaan suosikeista ei ole vielä juhlinut arvokisojen palkintopallilla – tuleeko mitalintavoittelun sivutuotteena ylimääräistä puristusta?

Krista Tervo on ollut kevättalvesta asti loistokunnossa, eikä nyt ollut viime kauden kaltaisesta karsintapuristuksesta tietoakaan. Kommentit ovat olleet rentoja ja hyväntuulisia. Finaalissa päivän kunto on tärkein yksittäinen tekijä, eivätkä kauden aikaisemmat tulokset auta finaalihäkissä yhtään. Mitali on usein otettu 75 metrin tuloksella, eikä olisi mikään ihme, jos Suomen ennätys alkaisi sunnuntain jälkeen juuri noilla luvuilla.

Tervon mitalista saa makean tarjouksen MrGreeniltä, josta kannattaa tarttua kiinni – kuten myös uuden asiakkaan eduista!

10 euroa pelirahaa