la 02.03. klo 21:00

Sisäratojen MM - Naisten seiväshyppy

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wilma taas mitaleilla? Voittajatipsi sen sijaan on hieman yllättävä!

Yleisurheilun sisäratojen MM-kisat ovat tiukka viikonlopun kestävä rypistys. Kisojen nosto otetaan suomalaisia kiinnostavasta naisten seipään finaalista, missä Wilma Murto on mukana kamppailemassa mitaleista. Etukäteen taisto näyttää tasaiselta, ja päivän kunto tulee olemaan isossa osassa, kun kärkisijoja ratkaistaan. Wilman etuna on nimenomaan kilpailuvarmuus isoissa kisoissa.

Uhmiksille extraa – lue lisää vihjeen lopusta!!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Jos Murto nimittäin nousee Glasgow’ssa mitaleille, se on arvokisoissa jo neljäs perättäinen mitali. Suoritusvarmuus arvokisoissa on erittäin kova ominaisuus, ja senttipelissä sen tuoma etu voi olla isokin. Murto on sisäratakaudella ollut erittäin varmassa kunnossa, ja kauden parhaassa tuloksessa 481 on parannusvaraa. Eliza McCartney on myös ollut kunnossa, ja takavuosinahan uusiseelantilainen on hypännyt peräti 494. Katie Moon rikkoi kauden toisessa kisassaan 480, ja jenkin potentiaali on toki kaikkien tiedossa.

Kauden kärkitulosta 486 pitävä Molly Caudery on myös pomminvarmassa iskussa. Kauden neljästä kisasta kolmessa on tulos ollut vähintään 483. Muut suosikkien joukkoon kuuluvat kilpailijat ovat joko hypänneet vain pari kilpailua, tai ovat olleet tulosten suhteen epävarmemmassa kunnossa. Cauderyn statsien perusteella britin ennakkosuosikin status on vähintäänkin ymmärrettävä.

Tipsi lähtee kuitenkin mukavaa kerrointa saavalle McCartneylle. 484 olisi mennyt reilusti yli Ranskan kisassa, ellei kiivinainen olisi tullut pahemman kerran riman päälle. Murron sijakertoimia kannattaa metsästää vielä lauantain kilpailupäivänä – siinä on toinen noston paikka.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Eliza McCartney haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.