Solvalla la 06.08. klo 15:35

Ravit - Malja-Ajo

Keulapaikka valttia Malja-Ajossa!

Ravisirkus on tänä viikonloppuna Ylivieskassa, joka ei kuulu aivan suurimpien ravikeskusten joukkoon. Alueella on kuitenkin vahvat perinteet ja suuri hevoskanta. Keskisen ravikeskus järjestää Kuninkuusravien varjotapahtuman Ruunakunkkarit – varsinaiseen kuninkuuskilpaanhan ruunilla ei ole puuttuvan jalostusarvon vuoksi asiaa. Kuninkuusraveista Uhmapelaajat ottivat nousut oikein menneillä ravikuninkaallisilla: Evartin 3,75 sekä Suven Sametin 4,50 olivat oiva tuplalunastus.

Kylmäveristen ruunien ohella lauantaina Keskisessä ajetaan myös lämminveristen Malja-Ajo. Lähdön suosikki on Santtu Raitalan ohjastama Atupem, joka pari viikkoa takaperin voitti Joensuu-Ajon vakuuttavalla esityksellä. Suur Hollola-Ajon finaalissa voimaoriin kohtaloksi oli toisen letkan vetäminen, josta Atupem valui lopussa jälkijoukkoihin. Lähtöpaikka on ulkona, ja kuolemanpaikkaan on riski myös tässä kisassa – eikä tätä Raitala varmasti halua. Taktiikka voi siis olla varovaisempi. Raitala on kuskien aatelia, ja on pärjännyt jo Ylivieskassakin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Keulat lähdössä ottanee starttinopea Next Direction, ja Hannu Torvisen voisi olettaakin ajavan keulasta. Tämä siitä huolimatta, että Killerin kesäkuista kanuunaesitystä on seurannut pari vaatimattomampaa suoritusta. Torvisen ajokki ei ole enää nuori poika, mutta keulasta sitä on pakko pitää Atupemin kanssa lähes tasavertaisena ennakkosuosikkina.

Kolmossuosikki Martin de Bos kärsii takarivin lähtöpaikasta, ja jos Atupem ei mene prässäämään Next Directionia, voi rauhallinen matkavauhti koitua hieman tasavauhtisen Iikka Nurmosen ajokin kohtaloksi. Atupem on määritelty Casumolla selkeäksi suosikiksi, ja kerrointen perusteella pelivalinta osuukin Next Directioniin. Ota samalla edut irti Casumolta, josta löydät enemmänkin raviurheilua!

10 euroa pelirahaa