ma 23.01. klo 03:00

Arizona Coyotes - Vegas Golden Knights

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllätysvoitto kiikarissa! Arizonalla on vaikeaa, mutta aliarvioimiseen ei ole varaa – Vegas ei helpolla pisteitä saa!

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Vegas Golden Knights matkaa Arizona Coyotesin vieraaksi. Monella on varmasti odotuksissa täysi ylijuoksu ja ei se tietenkään mikään jättiyllätys olisi, mutta aivan yhtä kovaa luottoa Uhmapelaajilta ei Vegasin suuntaan löydy. Pystyykö Arizona yllättämään, vai onko jälleen yksi tappio tuloillaan? Kirjoitushetkellä molemmilla joukkueilla on vielä yksi matsi välissä, kun Arizona matkaa Dallas Starsin vieraaksi ja Vegas kohtaa Washington Capitalsin.

Arizonalla on tuskaiset ajat käynnissä. Ennen Dallas-ottelua viimeisistä 11 matsista Arizona on voittanut vain ja ainoastaan yhden. Detroit Red Wings kaatui voittolaukausten jälkeen lukemin 4-3, mutta siinäkin ottelussa Arizona pitkälti vain roikkui mukana ja onnistui käyttämään oikeastaan ainoat kunnon paikat hyväksi. Iloa ei kauaa kestänyt, sillä perään Washington kävi nollaamassa Arizonan tylysti lukemin 4-0.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Arizona Coyotes PR

@AZCoyotesPR
"We have to dig deep here, and we have to start showing up with a purpose. Things aren’t just handed over to you."

Hear from Troy Stecher and head coach André Tourigny following tonight's game.

Erityisen ruusuisesti ei ole mennyt myöskään vierailla. Ennen Washington-ottelua Vegas hävisi kolme kertaa peräkkäin ja kaikki vieläpä kotiyleisön edessä. Viimeisimpänä Detroit kävi hakemassa pisteet lukemin 3-2 ja vaikka tulos sinänsä oli tasainen, oli Vegas varsin heikolla jalalla liikkeellä. Osittain siitä kertoo myös se, että se ei onnistunut aiheuttamaan yhtään jäähyä Detroitille. Vieraiden suurin murhe tällä hetkellä on loukkaantumiset – lista on pitkä ja sieltä on viime aikoina löytynyt pelaajia kuten Shea Theodore, Zach Whitecloud ja Mark Stone.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
🎥 Cassidy: I think we've had passengers lately, guys that we rely on that need to be better.

Arizonan kohdalla ei paljoakaan positiivista sanottavaa ole, mutta ei olisi ensimmäinen kerta kun se tällä kaudella aliarvioidaan. Arizona ei kuitenkaan ole kotiotteluissa läheskään niin huono ollut mitä reissussa. Toki tämä voi olla niitä otteluita, jossa Vegas saa taas koneet käyntiin ja takoo murskalukemat taululle, mutta pieni veto Arizonan yllätysvoitolle on paikallaan. Panoksen kanssa pidetään maltti mukana, sillä kyseessä on kuitenkin Arizona ja edeltävän yön otteluista voi vielä uusia poissaoloja ilmaantua. Lisää potkua betsiin tuo Galaksinon tarjoama ilmaisveto uusille asiakkaille – jos tili puuttuu, mitä vielä odotat?

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Arizonalle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Arizona Coyotes” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 70€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.