ATP to 04.08. klo 19:00

Ymer - Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori laittoi kakkossijoitetun jäihin! Saako takavuosien kilpakumppani kovaa kyytiä torstaina?

Emil Ruusuvuori eteni Washingtonin ATP:llä sensaatiomaisesti kolmannelle kierrokselle kaatamalla turnauksen kakkossijoitetun Hubert Hurkaczin suoraan kahdessa erässä. Todella hyvälle vaikuttaa tällä hetkellä suomalaisen pelaaminen nimenomaan kovalla alustalla ja turnauksen ensimmäisen erän jälkeen alkukaudelta saakka tutut helpot virheet ovat vähentyneet todella rajusti. Seuraavan kierroksen vastustaja on suomalaiselle todella tuttu ja Mikael Ymerin kanssa pitää olla hereillä, jos mielii voiton kairata.

Varsinaista läpimurtokauttaan pelaava Ruusuvuori oli todella liekeissä keskiviikon kamppailussa puolalaista Hurkaczia vastaan. Etenkin syöttöpelaaminen oli todella komeaa katsottavaa ja maailmanlistalla sijalla 11 majaileva puolalainen jäi 23-vuotiaan suomalaisen variaatioiden kanssa kuin nalli kalliolle. Ykkönen napsui ruutuun kohtuullisesti, mutta etenkin kakkosellaan Ruusuvuori niisti hyvän määrän pisteitä. Lisäksi syöttövuoroissa tuli neljä pelastettua murtopalloa – enää ei huimaa kovissakaan paikoissa!

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Hurkacz ei ehkä ollut pitkän pelitauon jälkeen parhaimmillaan, mitä hieman eilisen tipsissäkin osattiin ounastella. Ruusuvuori kuitenkin käytti paikkansa erinomaisesti ja hyödynsi puolalaisen tehoja omassa pelaamisessaan varsin mallikkaasti. Turnauksen avauserä, jonka suomalainen hävisi Mackenzie McDonaldille peräti 6–1-numeroin on enää paha muisto. Helppoja virheitä tuli todella vähän ja terävästi sekä monipuolisesti lyövä helsinkiläinen jatkoi siitä, mihin avausottelunsa jälkimmäisissä erissä jäi.

Seuraava vastustaja Ymer on hieman erityyppinen pelaaja kuin Hurkacz, mutta kaiken A ja O Ruusuvuorelle on pystyä pitämään tempo yllä. Kyseessä on samalla todella tuttu kilpakumppani, jonka suomalainen on pystynyt kahdessa edellisessä keskinäisessä kaatamaan. Molemmat matsit ovat viime vuoden peruja ja toinen voitoista tuli Miamissa kovalla alustalla, toinen Båstadin massalla. Kumpikin ottelu venyi kolmeen erään, mutta on todella huomioitava, että yli vuosi on molemmista kohtaamisista kulunut.

Miesten urakehitys on ollut jokseenkin erilaista – jopa päinvastaista – ja etenkin hurjia harppauksia ottanut Ruusuvuori on todella paljon kypsempi pelaaja verrattuna vuoden takaiseen. Torstaille pelivalinnaksi otetaan, että Ruusuvuori voittaa suoraan kahdessa erässä (Erätasoitus – Ruusuvuori -1,5). Avaa pelitili Sportazalle tästä ja syötä US Open -lämmittelyt käyntiin erinomaisilla kertoimilla ja mainiolla kohdevalikoimalla!

10 euroa pelirahaa