ATP ke 08.02. klo 15:00

Ymer - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Huhhuh! Sensaatiomaisen viikonlopun Espoossa rykäissyt Emil Ruusuvuori heti takaisin kentille

Nyt on paikka iskeä! Emil Ruusuvuori siivitti viikonloppuna Suomen joukkueen Davis Cupin finaaliin, kun mies voitti molemmat argentiinalaisvastustajansa upeilla esityksillä. Kauaa ei suomitenniksen supernimi ehdi saavutusta juhlia, sillä kisakalenterissa pilkistää jo alkaneella viikolla Montpellierin ATP. Turnauksessa seitsemänneksi sijoitettu Ruusuvuori kohtaa tiistaina avauskierroksella erittäin tutun ruotsalaisvastustajan.

Ruusuvuoren ja Mikael Ymerin kohtaamiset ovat olleet perinteisesti melkoisia taisteluita. Toki suomalainen on pelaajana jokseenkin laadukkaampi, mutta sitkeän vastustajan puolustuskyky – suomeksi sanottuna kyky roikkua otteluissa mukana – on rasittavan kova. Tuloksellisesti ruotsalaisen kausi on alkanut loisteliaasti ja myös edellinen keskinäinen kohtaaminen tammikuun alkupuolella meni Ymerin nimiin.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Pitää kuitenkin muistaa, että keskinäisten voitot ATP-tasolla ovat 2–2 ja Ruusuvuori on viime vuosina niissä orastavasti hallinnut. Australiassa suomalainen ei todellakaan saanut toivottua starttia kaudelleen. Adelaiden ATP:llä tuli lähtöpassit nimenomaan Ymeriä vastaan jo avauskierroksella ja Australian avoimissa Andrei Rublev oli suomalaisen kelvollisesta taistelusta huolimatta liikaa toisella kierroksella.

Emil Ruusuvuori

@EmilRuusuvuori
IT’S DONE 🔥🇫🇮💙

Best team, best crowd 🙏🏼

📸 @DavisCup @ITFTennis

Viime viikonloppuna Tapiolan urheilupuiston jäähallissa nähtiin sellaista Ruusuvuorta, joka oli toistaiseksi tällä sesongilla loistanut poissaolollaan. Esitykset Pedro Caichinia sekä Facundo Bagnisia vastaan olivat valovoimaisia ja Ruusuvuori kampesi voitot molemmilta suoraan erin 2–0. Joko näiden suoritusten kautta lähtisi suomalaisen sesonki nosteeseen?

Jos tähdet osuvat kohdilleen ja pelillinen taso on yhtä huima kuin viikonloppuna Espoossa, on Ruusuvuorella Montpellierissä mahdollisuus taistella jopa turnausvoitosta! Avauskierroksen ottelun vastustaja on todella haastava, mutta nyt on revanssin aika. Erinomainen kerroin on suomalaisen voitolle tarjolla ja siihen tankataan sopiva siivu panostusta – muista alla olevilla ohjeilla myös 25€ ilmaisveto kaupan päälle!

Betsaa Ruusuvuorelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Voittaja – Ruusuvuori), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja – Ruusuvuori” 25€ panoksella ja voit voittaa 50€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.