CS pe 03.06. klo 22:00

Young Ninjas - Astralis Talent

Astralis Talent ja Young Ninjas tasaväkisessä ottelussa

WePlay Academy -liigan puolella perjantain toisessa mielenkiintoisessa ottelussa Young Ninjas kohtaa Astralis Talentin. Ottelu alkaa klo: 22:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla.

Young Ninjas tulee ottelussa poistamaan Nuken, Vertigon ja Ancientin. Astralis Talent puolestaan poistaa Infernon, Dust 2:n sekä Overpassin. Tällöin ottelu pelattaisiin Miragessa. Karttavalinnat voivat jokseenkin vaihtua, mutta pääpointtina se, että kartaksi valikoituu todella tasainen middle-ground -kartta, missä molemmat joukkueet ovat mukavuusalueellaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ottelun kierrosoverille tarjotaan lähes kahden kerrointa, joka näillä asetelmilla on yksinkertaisesti hyödynnettävä. Joukkueet ovat paperilla todella tasaväkisiä, ja molemmat ovat esittäneet hyviä juttuja peleissään.

WePlayn liigassa on tälläkin kertaa ollut trendinä tasaiset ottelut. Kun kaksi näin tasaväkistä joukkuetta kohtaavat, on kuitenkin 1,99 -kerroin kierrosoverille melkoisen herkullinen tarjous, joka on hyödynnettävä.

10 euroa pelirahaa